benitez
Primećen član
- Poruka
- 556
Desilo mi se da mi je hard ATA jednostavno stao, nema znakova da dobija ikako struju tj da se unutar njega nesto desava. Ima li neke nade da izvucem sta sa njega ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elektronika verovatno,ona se lako menja ako imas isti tip harda,a opet ako nema nista vazno na njemu,imas kontenjer!
p.s- proveri kontakte od napajanja!
Desilo mi se da mi je hard ATA jednostavno stao, nema znakova da dobija ikako struju tj da se unutar njega nesto desava. Ima li neke nade da izvucem sta sa njega ???
Windows ga ne vidi, kontakti provereni, jedino da promenim tu alektroniku jos samo da znam kako..
1. promeni IDE kabelne vidi ga bios
Ljudi , ne može hdd odjednom da rikne!
Čak i kada crkne BIOS MORA da ga detektuje. .
Druze,tripujes.![]()
Sada si izvalio stvarno veliku glupost....
Aloooo, mora da detektuje podatke sa glavnog čipa koji se nalazi na hdd-u čim je pod napajanjem , podaci kao tip , veličina i sl se nalaze na njemu , i ti se podaci prikazuju u BIOS-u , funcionisao hdd ili ne , bez razlike , kada je spržena elektronika , onda ispisuje - unknown device.zagrebi plocu ispod harda pa da vidis dal ce da ga detektuje
Now Hard Disk je Cudo;-)))))))))
Imas polovni za 2000 din na Limundo.... od 80-160 Gb SATA lol
Baci tu kantu ATA ;p))
Nije mi zao Harda kako Harda nego onoga sto je na njemu. Menjao sam i kablove i racunare ali jednostavno ne cuje se da bar jednom zavergla.