Харадинај: Таксе и до 2022. ако не буде споразума!

mast

Domaćin
Poruka
4.998
15-01-2019 17:53 Србија Политика
Премијер привремених приштинских институција Рамуш Харадинај је потврдио да су САД званично затражиле да Приштина укине наметнуте стопостотно увећане таксе на производе из Србије и поновио да се то неће догодити док се не постигне споразум којим ће Србија признати косовску независност.

http://www.pravda.rs/2019/1/15/haradinaj-prkosi-americi-takse-i-do-2022-ako-ne-bude-sporazuma/

Премијер привремених приштинских институција Рамуш Харадинај је потврдио да су САД званично затражиле да Приштина укине наметнуте стопостотно увећане таксе на производе из Србије и поновио да се то неће догодити док се не постигне споразум којим ће Србија признати косовску независност.

http://www.pravda.rs/2019/1/15/haradinaj-prkosi-americi-takse-i-do-2022-ako-ne-bude-sporazuma/

Znači biće brže nego što se očekuje.

Nadam se da će biti od reči i da neće popustiti pred zahtevima svog ministra spoljnih poslova (SAD).
Inače... Musliju čeka k'o zapeta puška da potpiše nezavisnost Kosova.

Србија никад неће признати косово. народ Србије, Срби, никад неће признати косово, џабе све претње и уцене. власт би себе покопала кад би признала косово, а наредна би морала да поништи признање.

Србија никад неће признати косово. народ Србије, Срби, никад неће признати косово, џабе све претње и уцене. власт би себе покопала кад би признала косово, а наредна би морала да поништи признање.

Jel tebi jasno da je ova vlast od 2012 godine najvise ustupaka napravila toj fake drzavi Kosovo .. .a nista nismo dobili ...

Znači biće brže nego što se očekuje.

dali si bas siguran? u zadnje vreme mnogo toga tvrdis, ali bez ikakvog osnova

- - - - - - - - - -

Jel tebi jasno da je ova vlast od 2012 godine najvise ustupaka napravila toj fake drzavi Kosovo .. .a nista nismo dobili ...

a sta su to siptari dobili? i pored svih tih USTUPAKA

јел теби јасно да рамуш - ramush - shumar - sumer - anunaki reptil тражи да Србија призна косово? ил си стварно пуко од тог твог аватара?

јел теби јасно да рамуш - ramush - shumar - sumer - anunaki reptil тражи да Србија призна косово? ил си стварно пуко од тог твог аватара?

Pa sta su sada uradili ne znam sta ti nije jasno da su prakticno priznali Kosovo republjik ... ili si puko ko SNS vodja?!

Sami pregovori govore sve ...

Aj sad optuzi mene za izdaju ... ahaahhaa.

Mislim da su Nemci odavno preuzeli Kosovo pa tako im oni daju podrsku ...

Ameri su svakako tvorci te "drzave" ali je pozicija Cmarike trenutno slabija ili bolje receno Kosovo je prepusteno Nemcima koji su glava Evrope ...

Zna se ko se oslanja najvise na politiku Merkel ... pa ovaj Vucic ...

Nije tako. Amerika je i nemacki boss. Amerika je super sila. Ako Amerika digne ruke od Kosova, uz blagoslov Rusije i Kine, Srbija ce da pregazi ta govna.

Pa sta su sada uradili ne znam sta ti nije jasno da su prakticno priznali Kosovo republjik ... ili si puko ko SNS vodja?!

Sami pregovori govore sve ...

Aj sad optuzi mene za izdaju ... ahaahhaa.

шта тебе има неко да оптужује за издају кад ти ниси никад ни био наш човек па да би могао нешто да издаш?

ти си непријатељ који умишља да ће неког наватати на издувану титоистичку мантру, а и тај маркс са твог аватара је био заступник идеје о геноциду, тако да ако мислиш да су људи слепци - грдно се вараш, ал нека те и даље у заблуди..

пс јел још идеш по хлеб код шиптара?

mirise na

thumb-min.jpg

шта тебе има неко да оптужује за издају кад ти ниси никад ни био наш човек па да би могао нешто да издаш?

ти си непријатељ који умишља да ће неког наватати на издувану титоистичку мантру, а и тај маркс са твог аватара је био заступник идеје о геноциду, тако да ако мислиш да су људи слепци - грдно се вараш, ал нека те и даље у заблуди..

пс јел још идеш по хлеб код шиптара?

z:mrgreen: ne vredi ne pospustaju ti bol lekovi.

Jes siptari prave odlican hleb kao i slatko ...

Primer :

Poslastičarnica-Pelivan-4.jpg

U sred BGa aloooo,, aj baci mu bombu ... mislim da je Goranac ali ti ih mrzis pa nema veze z:mrgreen:

лажеш као прави непријатељ, а непријатељ је на руском враг, мора да си из крватске враг дивизије..

нико не мрзи горанце, драгоцен су извор података о шиптарима, горанци нису шиптари

немој да потураш неког другог да је исти као твоји кољачи рамуш тачи весељи и остали бандити

Sve su to ustupci ali nema stolice u UN.

Ma to su nase pobede ... SNS 5:0

- - - - - - - - - -

лажеш као прави непријатељ, а непријатељ је на руском враг, мора да си из крватске враг дивизије..

нико не мрзи горанце, драгоцен су извор података о шиптарима, горанци нису шиптари

немој да потураш неког другог да је исти као твоји кољачи рамуш тачи весељи и остали бандити

Sajens ja mislio da su te psihoze prosle pa te odblokirao ali izgleda moram opet , mnogo te drma ta bolest.

Ali ocigledno si poludeo kada sam pomenuo SNS .. jbt ala si osetljiv.

Back