Haradinaj ostao bez američke vize zbog 100% taksi

Droid

Buduća legenda
Poruka
49.970
nemoj da si pajser.SAD su ga sacuvale od presude u Hagu i njihove sluzbe su najverovatnije bile ukljucenje u prenosu info u vezi zasticenih svedoka koji su siptari likvidirali.Do svedoka ciji identitet zna mali broj ljudi nije lako doci,a sipci su vecinu likvidirali.Sitar koji je aktivirao eksploziv pod autobusom iz Nisa "bezi" iz baze Bondstil ? I sada ce kao ovi teroristi iz Pristine da teraju inat SAD koja moze da ih podavi dok ti kazes bombina ? Izgleda da svakoj generaciji koja stasava tehnologija koja je okruzuje smanjuje IQ

aha,zabava za budale.Amerikanci imaju dokaze o svim zloicinima OVK nad Srbima i Albancima,da zele da zavedu red medju strokavcima u Pristini zaveli bi ga u roku jedne mili sekunde

razradjen je plan poslovanja medju njima, nema to.
ako u kom slucaju ameriki bude odgovarao neko drugi da im obavlja taj posao, lako oni presele fabriku na drugu lokaciju

moz misliti, oni veliki iliri im sluze samo kao baba sera.

- - - - - - - - - -

Čim cijelu podršku izgubi Haridinaj od S.A.D. od tog trenutka Priština gubi sve.

pfff metnuce u pristinu nekoga ciju "podrsku" nece gubiti. konkurenata ima mnogo.

velika aljbanjija bez granica postoji odkad je nasa vojska kapitulirala na kosovu 99-te .
a granica sa makedonijom nije postojala ni u titovo vreme za lokalne puteve

Poslednja izmena:
Mazanje ociju za dnevne potrebe

Ovk cinovnici imaju zadatak da zavrse koji im je amerika dala i imace vlast dok ne odrade zacrtano

I kada se to odradi svi sa prljavim rukama ce da budu potrpani u zatvore

I dovesce albance koji su kao nekada Ibrahim Rugova sto je bio

Nemoj da mislite da nije tako, jer sami Albanci su prvi za to, da se narko dileri i ubice potrpaju na robije.

Nisu ni oni blesavi da im deca odrastaju uz heroin i klanje po ulicama

Olos je odradio prljavi poso, vreme da se povuce voda u wc solji

Ja jos ne mogu skroz da procenim situaciju i to konkretno ovu. Da li je ovo kao sto mnogi kazu samo zaje/bancija za budale ili je malo ozbiljnije. Jer skoro Amerika nije ovako upozorila siptare i to ne samo Haradinaja licno, vec citavoj toj tvorevini. Naravno, pouceni prethodnim iskustvom sa pravom smatramo da je to nova predstava. Opet, u pitanju je sada dikretno Stejt department i ovo je do sada najozbiljniji zahtev za skidanje taksi, ozbiljniji od svih do sada zajedno. Mi znamo iz iskustva koliko nije pametno ignorisati upozorenja SAD. U to ime reakcija Haradinaja je prilicno dobra za nas. On i dalje ne zeli da skine sankcije, pominje neke garancije da ce pregovori na kraju dovesti do necega. Mislim, covek koji je u zivotu vodio samo razbonijcku bandu i nije bas u prilici da zna kako je voditi drzavu, tako da je njegova reakcija retardirana po svim standardima. Ako nastavi ovako moze dovesti do malo veceg distanciranja SAD od njega a samim tim i od jake podrske Kosovu. To bi bile pozitivne mrvice, prve posle 30 godina koje bi dosle iz SAD. Uglavnom mi smo trenutno dobra deca, dobri djaci, pa da se pravimo jos neko vreme da smo streberi i da mi slusamo sta nam se kaze.

Ja jos ne mogu skroz da procenim situaciju i to konkretno ovu. Da li je ovo kao sto mnogi kazu samo zaje/bancija za budale ili je malo ozbiljnije. Jer skoro Amerika nije ovako upozorila siptare i to ne samo Haradinaja licno, vec citavoj toj tvorevini. Naravno, pouceni prethodnim iskustvom sa pravom smatramo da je to nova predstava. Opet, u pitanju je sada dikretno Stejt department i ovo je do sada najozbiljniji zahtev za skidanje taksi, ozbiljniji od svih do sada zajedno. Mi znamo iz iskustva koliko nije pametno ignorisati upozorenja SAD. U to ime reakcija Haradinaja je prilicno dobra za nas. On i dalje ne zeli da skine sankcije, pominje neke garancije da ce pregovori na kraju dovesti do necega. Mislim, covek koji je u zivotu vodio samo razbonijcku bandu i nije bas u prilici da zna kako je voditi drzavu, tako da je njegova reakcija retardirana po svim standardima. Ako nastavi ovako moze dovesti do malo veceg distanciranja SAD od njega a samim tim i od jake podrske Kosovu. To bi bile pozitivne mrvice, prve posle 30 godina koje bi dosle iz SAD. Uglavnom mi smo trenutno dobra deca, dobri djaci, pa da se pravimo jos neko vreme da smo streberi i da mi slusamo sta nam se kaze.

hehe fora je da se sa ovim taksama mlati slama i trosi vreme. i naravno, ukinuce takse kada to bude moralo, ali da bi se pojavilo nesto novo :kafa:

neki novi ****** koji ce da nas koci na nasem usponu ka evropskim vrhovima :lol:

u svakom slucaju, sta god da se dogodi, tura je na nas racun :cool:

Nemoj da mislite da nije tako, jer sami Albanci su prvi za to, da se narko dileri i ubice potrpaju na robije.

Nisu ni oni blesavi da im deca odrastaju uz heroin i klanje po ulicama

malo si ciko najivan.

nije kod siptara kao kod nas pa da vode klanske ratove kao ovi nasi sabani.
medju albanskim klanovima (porodicama) nema obracunavanja po ulicama,egzikucije,auto bombe,napadi automatskim puskama usred bela dana kao kod nas u bg,pg i sl
to je masina koja radi perfektno i gde svako ima svoje mesto i plen se deli po hijerarhiji.

ako i dodje do neke vece carke tu je zasedanje staresina pa se sve POSTENO resi.

Poslednja izmena:
Jasno je da ce Sever Kosova pripasti Srbiji kako i treba. S druge strane Srbija ce time morati da se zadovolji. Vucic ce to da prikaze u medijima kao pobedu a u stvari Srbija ce iygubiti 13 000 km2 teritorija. Kosovo ce dobiti stolicu u UN. Bice dobro da se to resi kao Tajvan pa da na neki nacin ipak ne priznamo 100% kosovsku nezavisnost.

Sta ce posle biti s Bosnom? Sta ce biti sa Katalonijom? Kako ce reagovati 5 clanica EU koje i same imaju teritorijalne probleme?

Vučiću ovo stanje odgovara, ali Amerikanci će pritisnuti Šćipetare i napraviti sve uslove, da AV nastavi sa priznavanjem KosMeta

- - - - - - - - - -

Jasno je da ce Sever Kosova pripasti Srbiji kako i treba. S druge strane Srbija ce time morati da se zadovolji. Vucic ce to da prikaze u medijima kao pobedu a u stvari Srbija ce iygubiti 13 000 km2 teritorija. Kosovo ce dobiti stolicu u UN. Bice dobro da se to resi kao Tajvan pa da na neki nacin ipak ne priznamo 100% kosovsku nezavisnost.

Sta ce posle biti s Bosnom? Sta ce biti sa Katalonijom? Kako ce reagovati 5 clanica EU koje i same imaju teritorijalne probleme?

A, AV će nastaviti nesmetano da vlada ?...

ili

...će biti nekih, manjih problema ?

pola srbije ne pripada srbima vec siptarime. 20 godina se kupuju nekretnine od bg-a pa do sela.

KADA SI JEO LEBAC A DA NIJE SIPTARSKI?
90% pekara oni drze, u svakom mestu poseduju nekretnine na najboljim lokacijama,razvijaju svoje kriminalne mreze u svakoj strukturi drustva

odvija se tiha okupacija koju narod ne primecuje, mi kukamo za neko kosovo (koju je vecina na slici videla) a ne vidimo svoj komsiluk.
ne vidimo koliki procenat kuca i poslovnih objekata su kupili u poslednjih 20 godina

ja sam i banatske varosice gde se poznajemo svi pa makar iz vidjenja.
pre 20 godina imali smo 3-4 skromne siptarske porodice a sada ima ih ko blata, i svi bogati i dobrostojeci.
a sta je najgore, fini ljudi, spremni da pomognu. kao da su nasi...

kao sto je jedan mudrac rekao; ratom se teritorije osvajaju privremeno, a kurrcem se osvaja za stalno ;)

oni rade, cute,kupuju i stancaju decu, dok srbin gleda da komsiji crkne krava

Vučiću ovo stanje odgovara, ali Amerikanci će pritisnuti Šćipetare i napraviti sve uslove, da AV nastavi sa priznavanjem KosMeta

- - - - - - - - - -

A, AV će nastaviti nesmetano da vlada ?...

ili

...će biti nekih, manjih problema ?

Zar je bitno?

- - - - - - - - - -

pola srbije ne pripada srbima vec siptarime. 20 godina se kupuju nekretnine od bg-a pa do sela.

KADA SI JEO LEBAC A DA NIJE SIPTARSKI?
90% pekara oni drze, u svakom mestu poseduju nekretnine na najboljim lokacijama,razvijaju svoje kriminalne mreze u svakoj strukturi drustva

odvija se tiha okupacija koju narod ne primecuje, mi kukamo za neko kosovo (koju je vecina na slici videla) a ne vidimo svoj komsiluk.
ne vidimo koliki procenat kuca i poslovnih objekata su kupili u poslednjih 20 godina

ja sam i banatske varosice gde se poznajemo svi pa makar iz vidjenja.
pre 20 godina imali smo 3-4 skromne siptarske porodice a sada ima ih ko blata, i svi bogati i dobrostojeci.
a sta je najgore, fini ljudi, spremni da pomognu. kao da su nasi...

kao sto je jedan mudrac rekao; ratom se teritorije osvajaju privremeno, a kurrcem se osvaja za stalno ;)

oni rade, cute,kupuju i stancaju decu, dok srbin gleda da komsiji crkne krava

Ima istine ali nema toliko SIptara u Srbiji. Osim toga masovno se iseljavaju i iz Srbije i sa Kosova a i iz ALbanije. Siptara imas na Balkanu skoro kao Vojvodjana. Jos kad ukinu vize Kosovu bice jos gore. Siptari su vredni i odlaze da rade, Srbi nisu i mnogo ce ostati jer ih mrzi da rmbaju na Zapadu. Zato su milioni Bugara i Rumuna ostali kod kuce.

Kao i Hrvati i Siptari su vredni i te dve nacije odlaze....

Bas me briga kao i bas me briga za ovaj novi haski sud za siptare, meni je drago da se tzv. medjunarodna zajednica sa Amerikom i EU na celu uvalila u jos veca gofna posle onog haskog suda za srbe, doci ce vreme kad ce se sami sebe stideti sta su srbima uradili a do tada pojavice se novi Nikola Tesla koji ce im svima j*ebati mater.

Spot "vi ste divni ljudi i divna država" nije dao rezultat ( ipak nemamo tako nizak IQ) ovo je sada nastavak spota. Ovaj lik nije ni trebao ići , jer on, čini mi se, nije ni član pregovaračkog tima .

Back