Харадинај: Француско-немачки план омогућиће признање Косова од Србије и чланство у НАТО!

Харадинај: Француско-немачки план омогућиће признање Косова од Србије и чланство у НАТО!​


Председник Алијансе за будућност Косова, по злу познат Србима, Рамуш Харадинај је обелоданио да ће француско-немачки план Косову омогућити признање од стране Србије, улазак у НАТО и учлањење у друге међународне организације.​


2022050501058_540f642cd856f699f96e9c701c6b4804d8fcedeaa8d6fc87c155120f982f7ad6.jpg


Бивши партнер Вучићеве Српске листе на КиМ је навео да је разговорао са амбасадором САД у Приштини Џефријем Ховенијером и истакао да снажно подржава француско-немачки план за Косово.

„Захвалио сам амбасадору Ховенијеру на његовој и посвећености САД у пружању подршке Косову. Потврдио сам подршку АБК француско-немачком плану, истичући да тај документ треба да омогући признање Косова од стране Србије, чланство у НАТО и у другим међународним организацијама“, написао је Харадинај на Фејсбуку.


Харадинај је један од ретких албанских политичара на Косову који даје безусловну подршку и нацрту статута Заједнице српских општина како су то предложили представници ЕУ, САД, Француске, Немачке и Италије на састанку са тзв. премијером Аљбином Куртијем 21. октобра. Практично, заступа исто што и Вучић (фра-нем план и заједницу ЗСО у оквиру тзв. Устава Косова).

Извор: Beta

Ознаке: ЗСО, Косово и Метохија, Рамуш Харадинај, француско-немачки план за КиМ

https://srbin.info/politika/haradin...priznanje-kosova-od-srbije-i-clanstvo-u-nato/

Маске падају

Ко год гласа за странке владајућег режима као и за Ђиласову странку гласа и подржава комадање Србије од стране запада.
Немој да мешаш Ђиласа са Вучићем, јер сенвичари су њега најжешће нападали. Сети се како су Тадића прозивали да је издајник, а њега је ЕУ срушила, јер није хтео да потпише бриселски споразум, па су нашли Вучића који је преко Дачића то обавио.
 
Pa zanima me mnogo vise od tih 1%, jer tu je "rasplet" sve ove situacoje od 90-tih naovamo. Cak i svetske.

edit: Jer nema te svetske situacije, da ne kazem veceg rata, koji se u konacnom nece odraziti na Kosovo.
 
Poslednja izmena:

Back
Top