Harač na seks

Da. Obzirom da nemaju ni kučeta ni mačete ne treba da uplaćuju za škole, obdaništa i slične ustanove. Njihove pare treba da se usmere u zdravstveni fond za besplatno uvećavanje polnog organa koji je zakržljao ili je neupotrebljiv iz nekog drugog razloga.
Moze ali da bude na dobrovoljoj bazi. Izuzimas stavku da je mozda neko zadovoljan svojim puolnim organom samo se ne uklapa u demografiju.
 
Ови што квалитетно ј'бу, требало би да имају олакшице код пореза. Гре'ота да немају.

А жене да попуњавају образац порески.
Stou?
Cek cek, znaci em dobro yebe em mu placaju za to.
Zamisli na pr, ti kopas njivu i dajes mi sve sto iskopas i plus mi placas za to jer ja dobro jedem. Gde je tu logika?
 
Glitch Art GIF by Mental Barf
 
Napokone, kako bi regulirao to s mikropenisom i poreskim olakšicama? Mislim ono, trebalo bi da se ide na merenje ili može samo da proglasiš mikropenis?

Gledam koliki harač plaćam i zaista ne bi bilo loše da se smulja nešto.
 
U nekim situacijama sam već znao da muljam s tim. Imao sam neku žensku za vratom (nije mi se sviđala), baš me ono stalkala i htela da namami u svoju kućicu od medenjaka.

Svašta sam joj suptilno nabacivao da je odvratim, ne znam kakve sve subliminalne poruke, kako idem stalno kod doktora zbog raznih bolesti. Ništa nije pomoglo. I onda sam onako mahinalno rekao da imam mikropenis, znaš one likove što bacaju takve glupe fore i glume neku očajnost. To sam hteo, dotle je bilo došlo. Sam Bog me pogledao, nakon toga se više nije javljala, nestala kao aluminijum pored naših prijatelja Roma.
 

Back
Top