Miloš Trunić
Domaćin
- Poruka
- 3.795
Oni mogu da se svadjaju uvek, ali pare su kod njih presudne.
Otkud vi podrzavate ruse? Do juce je vucic bio rusofil za vas banderovske fasisticke srbe....tacnije fasizoidne ustase u drustvu sa bugarima i cetnicima...Куш Вучићевко!
И раније си се изјашњавала за приступање Србији ЕУ!
Што је јелте и део програма СНС-a.![]()
Osim sto ste ih vi banderovci zajebali pa ispraznili kasu, a nisu vam dali da uzimate kredite pa ste samo uzeli provizije za dugorocne ugovore....Oni mogu da se svadjaju uvek, ali pare su kod njih presudne.
oce .l.Idemoooo!!! Sad će se sa sigurnošću videti
"Ko je vjera,a ko nevjera"... na političkoj sceni Srbije.A tu ne mislim samo na vlast i opoziciju,već i na obične ljude![]()
Који смо то ми?Otkud vi podrzavate ruse? Do juce je vucic bio rusofil za vas banderovske fasisticke srbe....tacnije fasizoidne ustase u drustvu sa bugarima i cetnicima...
To sto ni vi sami ne znate ko ste ne znaci da niste to sto jeste....ni djavo ne kaze ja sam djavo, ali upravlja ljudima...Који смо то ми?![]()
To sto ni vi sami ne znate ko ste ne znaci da niste to sto jeste....ni djavo ne kaze ja sam djavo, ali upravlja ljudima...
Vec svi vrapci znaju taj stos o zameni teze....to radite jos iz komunizma...ljudi bez obraza i sa sumnjivim "poreklom" mogu sebi da dozvole da u isto vreme budu i komunisti i liberalne demokrate....vidjeno, tako isto i ti....dok sedis na sastanku sns aktivno pljujes opoziciju (da se deklarises kao lojalan) a cim izadjes sa sastanka glumis opoziciju....kao cela ona plejada jadnika sto glume politicare...Ма ја врло добро знам ко сам и за коју се политику залажем,него ти изгледа да си добио излив "вучићизма" у мозак, па си ме помешао са неким..
Најгоре УСТАШЕ и експоненти Западних интереса су у СНС!
Vec svi vrapci znaju taj stos o zameni teze....to radite jos iz komunizma...ljudi bez obraza i sa sumnjivim "poreklom" mogu sebi da dozvole da u isto vreme budu i komunisti i liberalne demokrate....vidjeno, tako isto i ti....dok sedis na sastanku sns aktivno pljujes opoziciju (da se deklarises kao lojalan) a cim izadjes sa sastanka glumis opoziciju....kao cela ona plejada jadnika sto glume politicare...
A poznato je i vrapcima da srbi monarhisti saradjuju sa ustasama, bugarima i siptarima....sve na nivou biznisa...ja tebi koku ti meni glavu mog komsije....
Moze naravno da se proveri, a mozes i da ih kazes nista ne menja dok tuzilastvo polaze racun londonskoj ispostavi....pa ne stampate vi novine bez odobrenja necijeg...ne placa vam narod, za pravljenje informacionog ambisa....( bilo bi zanimljivo da vas narod kupuje i cita kako pljujete [po srbima....)Providan SNS trik da se zbuni javnost. Moj identitet i biografija se daju lako proveriti.Što se za tebe ne bi reklo.Ovde si mesecima dozlogrdio bogu i ljudima sa hvalospevima o Aleksandru Vučiću i SNS.
a oni se svadjaju, a?Oni mogu da se svadjaju uvek, ali pare su kod njih presudne.
Moze naravno da se proveri, a mozes i da ih kazes nista ne menja dok tuzilastvo polaze racun londonskoj ispostavi....pa ne stampate vi novine bez odobrenja necijeg...ne placa vam narod, za pravljenje informacionog ambisa....( bilo bi zanimljivo da vas narod kupuje i cita kako pljujete [po srbima....)
Tako neki jadnici, koji nisu za front puste da sire lazi po informacionom prostoru, a onda se neki istomisljenici zalete i odu na rad u ukrajinu, pa nalete na manju platu i ratni vihor....pa se vracaju u srbiju da mole da ih vrate na posao dobijen na partijsku knjizicu....i koga bi vi u zatvor? One koje ste zaposlili po troje na jedno mesto u drzavi pocetkom 2000. kada ste opljackali penzioni fond?Može i srpsko tužilaštvo da proba da me goni po bilo kom osnovu pa da vidim šta će da nađu,a neće naći ništa...Što se za SNS BOT-ove poput tebe ne bi moglo reći...
Kakve novine? Koje novine?E SNS BOT-ovi ješćete sendviče i iza rešetaka 3x denevno.Kraj vam je blizu.