HAOS U KOSOVSKOJ MITROVICI!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

OMEGA91N.S.

Početnik
Banovan
Poruka
22
Drug koji studira u Mitrovici mi je pre desetak minuta javio da je od pre sat vremena tamo nastao haos, a niko ne zna zbog čega. Ne misli se na sukobe između albanaca i srba, već veoma napetu situaciju. Kaže, helikopteri svaki čas obleću ceo grad, a KPS je bar utrostručio prisutnost, nema ćoška a da nema uniformisanih policajaca. Ne zna niko o čemu se radi, samo se zna da je oko 21:15 odjeknula jaka eksplozija od koje su na mnogim zgradama popucali svi prozori, a da se s vremena na vreme u daljini čuju rafali. Ne zna se odakle dolaze pucnji, ali je u Severnom delu Mitrovice, kaže, mnooogo prisutnija policija, a na južnom kao da se ništa ne događa.

Poslednja izmena:
Drug koji studira u Mitrovici mi je pre desetak minuta javio da je od pre sat vremena tamo nastao haos, a niko ne zna zbog čega. Ne misli se na sukobe između albanaca i srba, već veoma napete situacije. Kaže, helikopteri svaki čas obleću ceo grad, a KPS je bar utrostručio prisutnost, nema ćoška a da nema uniformisanih policajaca. Ne zna niko o čemu se radi, samo se zna da je oko 21:15 odjeknula jaka eksplozija od koje su na mnogim zgradama popucali svi prozori, a da se s vremena na vreme u daljini čuju rafali. Ne zna se odakle dolaze pucnji, ali je u Severnom delu Mitrovice, kaže, mnooogo prisutnija policija, a na južnom kao da se ništa ne događa.

Па је л' у северном делу К.Митровице БИЛА ЕКСПЛОЗИЈА ???

Drug koji studira u Mitrovici mi je pre desetak minuta javio da je od pre sat vremena tamo nastao haos, a niko ne zna zbog čega. Ne misli se na sukobe između albanaca i srba, već veoma napetu situaciju. Kaže, helikopteri svaki čas obleću ceo grad, a KPS je bar utrostručio prisutnost, nema ćoška a da nema uniformisanih policajaca. Ne zna niko o čemu se radi, samo se zna da je oko 21:15 odjeknula jaka eksplozija od koje su na mnogim zgradama popucali svi prozori, a da se s vremena na vreme u daljini čuju rafali. Ne zna se odakle dolaze pucnji, ali je u Severnom delu Mitrovice, kaže, mnooogo prisutnija policija, a na južnom kao da se ništa ne događa.
večeras sam se vraćala iz vranja na autoputu je bilo vojnih vozila a jutros kad sam išla dole ništa nisam primetila
tek u povratku sam ih sretala idu dole.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back