bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 41.886
Sve 90e sam isao na demonstracije, nisam nijedne propustio. Al da ce opet doci to vreme, nisam verovao, samo sad sam mator, i jedva hodam...Pa ti uzmi pa demonstriraj, nije zabranjeno kao kod Jožobroza.
Sve 90e sam isao na demonstracije, nisam nijedne propustio. Al da ce opet doci to vreme, nisam verovao, samo sad sam mator, i jedva hodam...Pa ti uzmi pa demonstriraj, nije zabranjeno kao kod Jožobroza.
Da, da nema zbog čega, ona divljanja Marokanaca se nisu dešavala, i ljudi nemaju zbog čega da se uznemiravaju:Nek sele u Albaniju ili ne daj ih ovde kod ekonomiste Tigra, kad im nije dobro tamo...
Ta politika, i zabluda vrednosti...
Tačno, ali to je daleko od kraja zapada. Zapad je sada u raskoraku i prolazi kroz ono što je prolazilo i rimsko casrtvo kada je počelo da slabi.Крај је лагодним животу који су имали са јефтиним руским енергентима. Због идиота у ЕУ парламенту, пре свега Немаца, биће им још горе.
Nadajmo se jednom lepom anticiklonu nad EU, pa da stvar malo potraje.Јбт, што волим овакве госте са IQ дневне температуре у Јакутску!
Pogledajte prilog 1271897
@4thmanTačno, ali to je daleko od kraja zapada. Zapad je sada u raskoraku i prolazi kroz ono što je prolazilo i rimsko casrtvo kada je počelo da slabi.
Vidim. Sami su tome doprineli.@4thman
Evo demokratskih vrednosti koje EU vlasti promovišu, a onda će neki da lupaju o nekakvim “ruskim uticajima” i “desničarima”.
nezahvalan narod nece da potrpi malo dok vrhuska pobedi rusiju u snovimaSta je ovo problemi u NATO raju?
Haos u glavnom gradu Evropske Unije, nezadovoljni građani izašli na ulice. Protest zbog rasta troškova života!!!
Hiljade demonstranata izašlo je danas na ulice Brisela u znak protesta zbog rasta troškova života.
![]()
Foto: Tanjug/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
To je izazvalo zastoj u sistemu javnog prevoza i poremetilo ovonedeljni samit Evropske unije.
Briselska policija je saopštila da je 16.500 ljudi učestvovalo u demonstracijama, koje su organizovali sindikati koji zastupaju radnike u mnogim javnim službama, tražeći bolje plate i uslove rada kako inflacija raste širom Evrope, izveštava Rojters.
Cene gasa i struje su skočile nakon ruske invazije na Ukrajinu. Ukupna inflacija u Belgiji iznosila je 10,63 posto u novembru, dok je potrošačka inflacija u celoj Evrozoni bila oko 10 procenata.
"Kad se vratite kući deci želite da vam kuća bude topla. Ne bi trebalo da kalkulišete s korišćenjem energije", rekao je jedan demonstrant, navodi britanska agencija.
Demonstracije su protekle mirno, ali je briselski aerodrom saopštio da je morao da otkaže letove zbog protesta, dok je lokalna policija saopštila da je saobraćaj prekinut.
![]()
Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...ce-protest-zbog-rasta-troskova-zivota-2260141
Sta je ovo problemi u NATO raju?
Moli se the “Great” da ne lupeta. Hvala!Zar jos nisi otisao da se boris sa Rusima? Pravdao si se da bi otisao ali ne mozes jer Rusi ne primaju dobrovoljce.
Dejan Beric snajperista te je demantovao neki dan objavljivsi snimak srpskih dobrovoljaca na youtube.
Tačno, ali to je daleko od kraja zapada. Zapad je sada u raskoraku i prolazi kroz ono što je prolazilo i rimsko casrtvo kada je počelo da slabi.
Govotv si ti, ali sa mozgom.Gotovi su.... A i mi sa njima .... Jedini spas ujedinjenje sa Rusijom
Zabole me i za Rusiju i za Zapad. Ja gledam ove naše nesretnike na čelu sa ovim bolesnikom.Da, da, time se bave samo srpska DB i ruski FSB/GRU, na drugoj strani su sve sama anđelčad.
i navijaca Partizana i Crvene zvezde---gde su vodje uglavnom narkodileriTo ti je normalo u slobodnim drustvima...Ali zamisli bez pripadnika sluzbe instaliranih u masi...
moraju, para u budzetu sve manje...mala bara, a puno krokodilakod nas je sve ok, ovi nesposobnjakovici se i ne trude da sakriju pljackanje naroda