Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Хаос у близини Србије: Неонацисти отворили камп за обуку, вежбају пуцање...
Izmesano to s turcima , pa prizeljkuje njihov povratak... sve malo, crno, goozato, a ovamo se busa da su najstarija civilizaicja u Evropi.....
To je tvoj upis,sa teme o turskom toku,gde si se dodvoravao forumskoj dvorskoj ludi,mujagi iz Tuzle.Ne znam zašto je nekome teško napisati šta je?Kako onaj motorkotač lepo i iskreno napiše da je Hrvat iz Vojvodine?
Pa mnogi i jesu takvi, iako se izjasnjavaju kao Srbi. Samo pogledaj onog miroljuba petrovica i njegovu ogavnu siptarsku njusku, pa ce ti se samo kaz'ti. Inace, da sam Hrvat, pisao bih ''kruh'', ''uvjet'' itd. te ijekavicom ili ikavicom....
Pa mnogi i jesu takvi, iako se izjasnjavaju kao Srbi. Samo pogledaj onog miroljuba petrovica i njegovu ogavnu siptarsku njusku, pa ce ti se samo kaz'ti. Inace, da sam Hrvat, pisao bih ''kruh'', ''uvjet'' itd. te ijekavicom ili ikavicom....
Možda nisi Hrvat,ali jesi neki Slovak,Ukrajinac,Rusin,Mađar.Srbi ne bi o sebi pisali tako uvredljivo kao što ti pišeš.Pri tome si opterećen tim nekim sebi svojstvenim "rasizmom",a to je odlika nac. manjina u Vojvodini npr.Svi oni bi da pokažu da su neka viša kasta,što naravno nije istina.U pitanju su najveći otpadnici svojih nacija.Zato i jesu poslati u močvaru da rmbače na zemlji.
Ne znam zašto ti je teško da ponosno kažeš ko si i šta si.
Elem,kada si već tako vrstan genetičar,trebalo bi da znaš da Srbi nose samo 2% gena karakterističnog za Turke,dok Turci imaju preko 10% gena karakterističnog za Slovene.Ko je koga onda tu mešao?