Хаос у Бангладешу: Војници покушавају да угуше побуну, мртви на све стране

Sad je prilika za Malog da uveze bangladeshane na kilo , za expo....

Moze 100 bangladeshana da stane u jednu cigansku baraku....
Ako provale gde je odelenje za drzavljanstvo, ima Srbija da bankrotira , jedan bangladeshanin moze da nastanca 18 dece za 17 godina, , ako je vredan kao Vucic...

Jel to ono djubre od drzave gde se kote i zive ko pacovi.
Fuj

Eto koliko su Srbi prolupali kad prenose vesti i qurcevog Bangladesa; pa jos i uvoze raju jer su zaboravili da koriste qurac.

To su oni preko kojih smo mi iz Niša slali posiljke "školskih mina" za Armiju Bangladeša šatro...a ustvari municiju za Ukrajinu...

Pa nas ruski GRU provalio pa oborio avion nad Grčkom:

“Suludo da je se školske mine transportuju avionom za Bangladeš”​

https://politicki.rs/drustvo/hronika/suludo-da-je-se-skolske-mine-transportuju-avionom-za-banglades/

neobično da su ukrajinskim avionom koji je poleteo iz Niša i srušio se u Grčkoj, transportovane školske mine koje su četiri puta jeftinije od “normalnih” mina, jer transport avionom od Niša do Bangladeša košta izmedju 400.000 dolara i 500.000 dolara, što je deset puta skuplje od transporta brodom.

...

Глупо је да уводе квоту за потомке бораца из рата од пре више од 50 година.Пошто је реч младој нацији, то су углавном унуци бораца из рата, и нема резона да се награђују због учешћа деда у рату.Вероватно има и доста праунука бораца из рата.

Nemacka je izabrala Tajland, i ulazu dosta u Tajland i u imovinu i u skolstvo i prave posebne veze sa Tajlandom....

E sad, Palma je izabrao Grcku , a Mali moze Bangladesh....Sta fali da Srbija ide na letovanje i izazove odrona , poplava i sunca svake godine na 3 nedelje za 90e all inclusive...

Ja se pitam sto se Mali uhvatio Bangladesha i radne snage iz Bangladesha...kad ono

Tacno sam znao Srbi svuda gledaju CV, a Bangladeshani imaju CV sto se tice nataliteta pa razbijaju...Samo pogleda i devojka zatrudni...
Бангладеш и нема неки посебно висок наталитет у јужноазијском региону.Пре почетка рата 1971 године, Бангладеш (тада Источни Пакистан) је имао нешто више становника него садашњи Пакистан(тада Западни Пакистан).Зато је партија из Бангладеша освојила тесну већину на изборима, дотадашња западнопакистанска власт је одбила да одступи и почела је репресалије у Бангладешу, и онда је ушла Индија са својом милионском армијом и лако поразила Пакистанце.

У протеклих пола века, демографска ситуација се променила сада Пакистан има око 250 милиона, а Бангладеш 170 милиона становника.

Nemacka je izabrala Tajland, i ulazu dosta u Tajland i u imovinu i u skolstvo i prave posebne veze sa Tajlandom....

E sad, Palma je izabrao Grcku , a Mali moze Bangladesh....Sta fali da Srbija ide na letovanje i izazove odrona , poplava i sunca svake godine na 3 nedelje za 90e all inclusive...
Ova ciganska prapostojbina ne lici bas na Mikonos... :D

population-in-bangladesh.png

To su oni preko kojih smo mi iz Niša slali posiljke "školskih mina" za Armiju Bangladeša šatro...a ustvari municiju za Ukrajinu...

Pa nas ruski GRU provalio pa oborio avion nad Grčkom:

“Suludo da je se školske mine transportuju avionom za Bangladeš”​

https://politicki.rs/drustvo/hronika/suludo-da-je-se-skolske-mine-transportuju-avionom-za-banglades/

...
To oni Rusi sto su 92 glasali u UN za sankcije SRJ; 99 nisu hteli da prodaju odbranbene PVO sisteme a 06 radili na otcepljenju CG i rusenju srpske drzave.

Popisam se na njih.

ma ne lupaj, imaju kvote i moras da upadnes, ili nema posla za tebe, ides na ulicu, ili ides da kopas njivu, nema meritokratije nego samo 44%, ostalo moras da se RODIS, na pravom mestu ili od pravih roditelja, deda/baba cak! baba mi bila u partizanima, i sad ja dobijam drzavni fini posao, a ako nije ne bi ga dobio, pa ti to znas, to je sav tvoj uspeh sto si dete komunista? nesi skolovala nikita, nego da pozovem u pomoc
  • Mystic+a, on bi shvatio ove kvote
Pogledajte prilog 1582526
Ti si dosao direktno iz Bangladesa sa tim ''informacijama'' ?
Soros pruza ruke svuda, sta je iza svega ?

Back