хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 10.351
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ono djubre od drzave gde se kote i zive ko pacovi.
Fuj
Eto koliko su Srbi prolupali kad prenose vesti i qurcevog Bangladesa; pa jos i uvoze raju jer su zaboravili da koriste qurac.
neobično da su ukrajinskim avionom koji je poleteo iz Niša i srušio se u Grčkoj, transportovane školske mine koje su četiri puta jeftinije od “normalnih” mina, jer transport avionom od Niša do Bangladeša košta izmedju 400.000 dolara i 500.000 dolara, što je deset puta skuplje od transporta brodom.
Бангладеш и нема неки посебно висок наталитет у јужноазијском региону.Пре почетка рата 1971 године, Бангладеш (тада Источни Пакистан) је имао нешто више становника него садашњи Пакистан(тада Западни Пакистан).Зато је партија из Бангладеша освојила тесну већину на изборима, дотадашња западнопакистанска власт је одбила да одступи и почела је репресалије у Бангладешу, и онда је ушла Индија са својом милионском армијом и лако поразила Пакистанце.Ja se pitam sto se Mali uhvatio Bangladesha i radne snage iz Bangladesha...kad ono
Tacno sam znao Srbi svuda gledaju CV, a Bangladeshani imaju CV sto se tice nataliteta pa razbijaju...Samo pogleda i devojka zatrudni...
Ova ciganska prapostojbina ne lici bas na Mikonos...Nemacka je izabrala Tajland, i ulazu dosta u Tajland i u imovinu i u skolstvo i prave posebne veze sa Tajlandom....
E sad, Palma je izabrao Grcku , a Mali moze Bangladesh....Sta fali da Srbija ide na letovanje i izazove odrona , poplava i sunca svake godine na 3 nedelje za 90e all inclusive...
Oni su posebna prica ciju je drzavu razyebala jedna lobisticka grupa za svoje drzavne interese.Da baš oni!
To oni Rusi sto su 92 glasali u UN za sankcije SRJ; 99 nisu hteli da prodaju odbranbene PVO sisteme a 06 radili na otcepljenju CG i rusenju srpske drzave.To su oni preko kojih smo mi iz Niša slali posiljke "školskih mina" za Armiju Bangladeša šatro...a ustvari municiju za Ukrajinu...
Pa nas ruski GRU provalio pa oborio avion nad Grčkom:
“Suludo da je se školske mine transportuju avionom za Bangladeš”
https://politicki.rs/drustvo/hronika/suludo-da-je-se-skolske-mine-transportuju-avionom-za-banglades/
...
Ti si dosao direktno iz Bangladesa sa tim ''informacijama'' ?ma ne lupaj, imaju kvote i moras da upadnes, ili nema posla za tebe, ides na ulicu, ili ides da kopas njivu, nema meritokratije nego samo 44%, ostalo moras da se RODIS, na pravom mestu ili od pravih roditelja, deda/baba cak! baba mi bila u partizanima, i sad ja dobijam drzavni fini posao, a ako nije ne bi ga dobio, pa ti to znas, to je sav tvoj uspeh sto si dete komunista? nesi skolovala nikita, nego da pozovem u pomoc
Pogledajte prilog 1582526
- Mystic+a, on bi shvatio ove kvote
trazi onda na ruskom, ako ne znas engleskiTi si dosao direktno iz Bangladesa sa tim ''informacijama'' ?
pise ti, sve, od bede do partokratijeSoros pruza ruke svuda, sta je iza svega ?