Haos na ulicama prestonice ne prestaje: Zapaljena zastava EU, napadnut i demoliran policijski kombi

mast

Domaćin
Poruka
4.899

Oko 50.000 građana okupilo se u Briselu na panevropskim demontracijama protiv mera koje vlasti država članica uvode u cilju suzbijanja pandemije kovida 19.
Iako je protest bio odobren od strane policije, a organizatori pozivali sve učesnike na poštovanje reda i mira, oko 14 časova došlo je do upotrebe suzavca i vodehnih topava protiv demomnstranata okupljenih na trgu Šuman ispred EU institucija.

Posle tri sata protesta garđani su polako počeli da se razilaze, a policijski helikopteri i dalje nadeleću centar Brisela koji je boikiran policijskim kordonima.


https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=23&nav_category=78&nav_id=2093703


E sad s obzirom da je ovo u Briselu to je jelte demokratija....kad se nesto slicno desi u Kazahstanu,Siriji i kojekude to su teska krsenja ljudskih prava od strane ne-demokratskih reziima...ovo ovde je u skladu sa svim principima


https://twitter.com/SenekaSpiro/status/1485257941636759554?s=20
 
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Cini se da je Veliki Brat malo uranio...preracunao se, desava se i najvecim....
Ma sledi sudjenje za genocid, zato se sada svi na brzinu peru, samo mnogi jos ne shvataju, 'teli bi jos da se igraju fasizma, pa ce morati da dobiju po picci

jel SZO rekla da se skidaju zabrane i ukidaju ausvajsi? sta je problem? koja vlada nece da poslusa, rusenje bre! otvaraj sve granice i nemoj da se traze vise ausvajsi, jer ce da bude s@#$%!
 

Back
Top