Хаос на пољско-белоруској граници: Лукашенко гура мигранте, Пољска диже 12 000 војника

Ovo odgovara Balkancima, nisu više jedina putanja.
Како мигранти стижу до Белорусије? Белорусија је подалеко од Турске у којој се скупљају мигранти са Блиског Истока, из Авганистана итд.

Како мигранти стижу до Белорусије? Белорусија је подалеко од Турске у којог скупњају мигранти са Блиског Истока, из Авганистана итд.
Ipak, Lukašenko je taj koji preti "pipom migranata."

To se ne slaže s vašim mišljenjem: "Lukashenko good, migrants bad."

Ipak, Lukašenko je taj koji preti "pipom migranata."

To se ne slaže s vašim mišljenjem: "Lukashenko good, migrants bad."
Пусти сад то. Објасни ти мени оклен хиљаде миграната у Белорусији која на путевима са Блиског Истока и С. Африке ка западној Европи? Сигурно нису пали с неба.

46901417-9918335-image-a-17_1629709800426.jpg

https://swiftheadline.com/belarus-is-forcing-afghan-migrants-over-the-polish-border-at-gunpoint/

Пусти сад то. Објасни ти мени оклен хиљаде миграната у Белорусији која на путевима са Блиског Истока и С. Африке ка западној Европи? Сигурно нису пали с неба.
Zar se ne sećaš kad ste slavili upotrebu hemijskog oružja na Bliskom istoku

Može o trošku ruskog naroda, pošto ste vi iza migrantske krize.
Mi? Auh, raskrinkan sam! Sta tju sad!?
Jel azilanti/migranti/jos mnogo naziva se moze upotrebiti (i od vojnih formacija) uzikuju da hoce u Nemacku?
Mism, frau Merkel ih zvala jos onomad.

Како мигранти стижу до Белорусије? Белорусија је подалеко од Турске у којој се скупљају мигранти са Блиског Истока, из Авганистана итд.
A zasto mislis da ne mogu da prodju preko muslimanskih zemalja bivseg Sovjetskog Saveza,pa na Belorusiju i dalje.Nisu njima daleke nite zemlje,a nema vode,samo zemljom.

zapadni mediji kazu dovezao ih sve lukasenko
avionima, da bi ih uterao u eu:dash:

Sto im ne organizuju Poljaci prevoz (o trosku Nemacke). Lepo, vozova kol'ko oces...
Па да.
То им је ионако крајња дестинација коју прижељкују као озебао сунце и сува земља кишу, а Швабе из желе за разлику од Пољака, Белоруса, Мађара итд.
Мигранти на пољско-белоруској граници су узвикивали "Немачка" https://nova.rs/svet/opsadno-stanje-migranti-na-granici-uzvikivali-nemacka-helikopteri-nadlecu/

Back