HAOS! JEZIVE ISPOVESTI IZ HRVATSKE: I ova PEVAČICA NAPADNUTA "Grupa muškaraca..." A onda i RASNE UVREDE

:(
8ED9CF06-601D-4453-818F-D4EB97D9329D.jpeg

:lol:

Vrijedi istaknuti, tek toliko da se ne zaboravi.
Iznajmiti luksuznu vilu u Kastelima, otprilike je isto kao iznajmiti luksuznu vilu u Detroitu.

Bio sam ja tamo kao klinac po mesec dana (koji Kaštel nemam pojma), dok su kuće bile male prćije, dvorišta puna blitve i povrća, a skoro svaka kuća imala magarca i po jednu srpsku porodicu na letovanju.

Verovatno da to više nije to !

Hrvatska folirancija.

Koja prsotina moraš biti da poneseš 20 000 evra i da trošiš u Hrvatskoj. Sa četvrtinu tih para mogao je otići na Maldive,Bali,Zanzibar i da uživa u miru.
Je da, plivajući valjda do tamo od Ade Ciganke.

Vozim se autocestom i puno auta sa srpskim tablicama pići u smjeru Jadrana, a kao nije lako Srbima ući, testovi, kontrole, skupa cestarina, skupo pivo, qurac palac...
Opet će 200 000 Srba ljetovati u Hrvatskoj, pored 180 000 Srba koji posjete svoje kuce, rodbinu.

Je da, plivajući valjda do tamo od Ade Ciganke.

Vozim se autocestom i puno auta sa srpskim tablicama pići u smjeru Jadrana, a kao nije lako Srbima ući, testovi, kontrole, skupa cestarina, skupo pivo, qurac palac...
Opet će 200 000 Srba ljetovati u Hrvatskoj, pored 180 000 Srba koji posjete svoje kuce, rodbinu.
Od tih 200 000 Srba što godišnje posjeti Hrvatsku pola su Krajišnici koji obilaze svoja imanja. Druga polovina su vaš hrvatići koji dolaze u obilazak svoie familije. Među njima dosta i Mađara i drugih nacionalnih manjina koji volu vas 😁.
Platiti aranžman za hrvatske hotele moźe samo budala. Drugo je ko neko još ima kuće tamo.
Nikad Hrvatska neće dostići nivo hotelijerstva kao Grčka,Turska pa čak i Bugarska.

Od tih 200 000 Srba što godišnje posjeti Hrvatsku pola su Krajišnici koji obilaze svoja imanja. Druga polovina su vaš hrvatići koji dolaze u obilazak svoie familije. Među njima dosta i Mađara i drugih nacionalnih manjina koji volu vas 😁.
Platiti aranžman za hrvatske hotele moźe samo budala. Drugo je ko neko još ima kuće tamo.
Nikad Hrvatska neće dostići nivo hotelijerstva kao Grčka,Turska pa čak i Bugarska.
Iz firme leti dosta ode u Hrvatsku, najviše njih kod rodbine gde se ne prijavljuju.
Krajišnici u 99 odsto slučajeva imaju hrvatske dokumente sa adresom tamo pa kad dođu tamo nemaju obavezu prijavljivanja kao ni Hrvati koji rade van Hrvatske kada dođu kući na godišnji.
Meni ti iz firme nude da mi jevtino iznajme te kuće za letovanje jer more je manje od pola čaša vožnje kolima, ali ja na godišnji idem tamo gde Srba nema da se odmorim od svakodnevnice.

Hrvatska je prestigla Grčku sa turistima po glavi stanovnika, Grci kojih je više nego duplo više od Hrvata imaju godišnje 32 miliona turista dok Hrvatska ima 20 miliona.
Turaka je dvadeset puta više od Hrvata sa 40 mio turista ili samo duplo od Hrvatske.

Momentalno su Turci na 4 odsto turista od prošle godine, Grci na 12, Hrvati na 50 odsto.
Pa ti vidi.

Iz firme leti dosta ode u Hrvatsku, najviše njih kod rodbine gde se ne prijavljuju.
Krajišnici u 99 odsto slučajeva imaju hrvatske dokumente sa adresom tamo pa kad dođu tamo nemaju obavezu prijavljivanja kao ni Hrvati koji rade van Hrvatske kada dođu kući na godišnji.
Meni ti iz firme nude da mi jevtino iznajme te kuće za letovanje jer more je manje od pola čaša vožnje kolima, ali ja na godišnji idem tamo gde Srba nema da se odmorim od svakodnevnice.

Hrvatska je prestigla Grčku sa turistima po glavi stanovnika, Grci kojih je više nego duplo više od Hrvata imaju godišnje 32 miliona turista dok Hrvatska ima 20 miliona.
Turaka je dvadeset puta više od Hrvata sa 40 mio turista ili samo duplo od Hrvatske.

Momentalno su Turci na 4 odsto turista od prošle godine, Grci na 12, Hrvati na 50 odsto.
Pa ti vidi.
Hrvatska bi trebala imati turista ko Turska 40 miliona a ne 20 miliona. Spram nje su Italija od 60 miliona stanovnika a malo dalje 4 - 5h vožnje je Njemačka sa 80 miliona stanovnika. Vjerovatno vi što radite u hrvatskim firmama odete češće tamo. Ja sam bio prošle i pretprošle godine u Hrvatskoj 2x15 dana turista iz Srbije je ko igla u plastu sijena. Za Italijane i Nijemce cijene solidne,za domaće ne baš prihvatljive. Mogu se sresti ali ne često. Većina koja ide u Split ili Šibenik imaju miješano porijeklo. Narod kad ide na more hoće da se opusti a ne da mu auto demoliraju.

Koliko sam čitao pretučeni i neki Nemci u HR. Znači, domorodačko stanovništvo srednje Dalmacije bije sve što dovati. Uljudan neki svet.
Mada, verujem da je tih poremećenih veoma malo ali daleko više nego u ostatku sveta. Procentualno, naravno.A sad se setih, pre par godina sam se sasvim slučajno zatekao na plaži u Hanji, gde su domaći Krićani ubijali od batinu dvojicu Dalmatinaca, radnika sa nekog kruzera. Koliko su batina popili, jeza. Nisam nigde na svetu sreo prgavije i ratobornije ljude od autohtonih Krićana. Kakvi Crnogorci, Dalmatinci i ini dinaroidi. Doduše, mi Srbi sa njima(plavim Krićanima) nemamo problema. Naprotiv.

Back