електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 117.468
Kasteli su tradicionalna Dalmacija, di ti zafijuti babulja u glavu, zato sto ne navijas za 'Ajduka.
Немам појма, никад нисам била тамо.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kasteli su tradicionalna Dalmacija, di ti zafijuti babulja u glavu, zato sto ne navijas za 'Ajduka.
Nisam ni ja u Kastelima.Немам појма, никад нисам била тамо.
Nisam ni ja u Kastelima.
Sto se tice Dalmacije, mjesto bozjim dahom oslikano, naseljeno harlekinima.
Jos uvijek nisam nacisto s tim mjestom.
To su tri svijeta, koji se nikada susresti nece.Istra i atmosfera, Dalmacija i more, Dubrovnik i arhitektura. Spojiti to u jedno bilo bi ekstra.
Мере, али овако...Uda se za Srbina i onda bi mirno ljetovala u lijepoj nashoj?
Epa nemere
To su tri svijeta, koji se nikada susresti nece.
Cesto zamisljam antiku, to je nesto najblize idealu koji sanjam, ali danasnja Dalmacija nikada se nece susresti pod zajednickom zastavom.
Genetski da, zivotnom profilacijom nimalo, ali vuce me tamo.Jesi ti sa plavoga Jadrana?
dotična po svoj prilici nije ni imala partnere već klijente... dok nije ufatila ovog smotu...Da, sigurno ce za 20 000 evrica placenog letovanja mir da poremerti neki Ante sto radi za 2000 kuna i vozi polovnog Golfa. To je neki ex partner doticne kome zasmetao novi izabranik.
Naravno.
Tamo ljetujem mukte, ali dugo nisam bio.Granice nemas, mozes do mora kad pozelis naravno ako se ima kesa.
I posle se pitaju zašto Hrvati saleću ovaj forum.Nista bez tema o hr na krizarici.
zbog nikoline pisekI posle se pitaju zašto Hrvati saleću ovaj forum.![]()
Dolazim zbog Vucica, sigurno ne zbog dvoje balkanskih prevaranata.zbog nikoline pisek![]()
Ova je 100x bolja riba od Nikoline.Možda je u pitanju drugi par....
Voditeljka Nikolina Pišek i njen muž Vidoje Ristović preživeli su pravi pakao na odmoru u Hrvatskoj! Oni su za 20.000 evra iznajmili luksuznu vilu u mestu Kaštel Stari, ali im je ubrzo preselo "letovanje iz snova".
https://www.srbijadanas.com/vip/vip...rupa-muskaraca-onda-i-rasne-uvrede-2020-08-10