HAOS! JEZIVE ISPOVESTI IZ HRVATSKE: I ova PEVAČICA NAPADNUTA "Grupa muškaraca..." A onda i RASNE UVREDE

Nije iskljuceno da je cijela prica mucka.
Nedavno je bilo nesto slicno, snimala se serija u dalmatinskoj vili, vlasnik se pojavio s batinasima i napravio rusvaj.
Ovu vijest treba uzeti s rezervom, nije iskljuceno da su to mafijaska posla.
Po meni najvjerojatnije jesu.
nemaš pojma koliko sam se nasekirala :mrgreen:

nemaš pojma koliko sam se nasekirala :mrgreen:
Oni su navodno na godisnji ponijeli nakit u vrijednosti od 200.000 €, koji je sad misteriozno nestao.

Kada Bill Gatesa snime kako obilazi neko mjesto, redovito bude u papagajskoj kosulji, sorcu i jeftinim sandalama.

I eto, bas kad su se oni odlucili na ljetovanje ponijeti nakit u vrijednosti 200.000 €, dogodila se pljacka.

To je kao kad si s 15 dobio dosije.
Sucu koji bi te u vezi toga pitao, skruseno si odgovarao - svi drugi su pusili, ja sam samo gledao.

Poslednja izmena:
Oni su navodno na godisnji ponijeli nakit u vrijednosti od 200.000 €, koji je sad misteriozno nestao.

Kada Bill Gatesa snime kako obilazi neko mjesto, redovito bude u papagajskoj kosulji, sorcu i jeftinim sandalama.

I eto, bas kad su se oni odlucili na ljetovanje ponijeti nakit u vrijednosti 200.000 €, dogodila se pljacka.

To je ono kao kad si s 15 godina dobio dosije.
Sucu koji bi te u vezi toga pitao, skruseno si odgovarao - svi drugi su pusili, ja sam samo gladao.
koje budalaštine

Voditeljka Nikolina Pišek i njen muž Vidoje Ristović preživeli su pravi pakao na odmoru u Hrvatskoj! Oni su za 20.000 evra iznajmili luksuznu vilu u mestu Kaštel Stari, ali im je ubrzo preselo "letovanje iz snova".
Vrijedi istaknuti, tek toliko da se ne zaboravi.
Iznajmiti luksuznu vilu u Kastelima, otprilike je isto kao iznajmiti luksuznu vilu u Detroitu.

Back