електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 117.473
не знају, драга Фабрика, ови шта је вила...
Сто пута боље апартмане сам видела на AirBnb, баш у Хрватској.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
не знају, драга Фабрика, ови шта је вила...
nemaš pojma koliko sam se nasekiralaNije iskljuceno da je cijela prica mucka.
Nedavno je bilo nesto slicno, snimala se serija u dalmatinskoj vili, vlasnik se pojavio s batinasima i napravio rusvaj.
Ovu vijest treba uzeti s rezervom, nije iskljuceno da su to mafijaska posla.
Po meni najvjerojatnije jesu.
uplati SMS na ,... i pomozi da Vidoje spasi ostatak letovanjanemaš pojma koliko sam se nasekirala![]()
Oni su navodno na godisnji ponijeli nakit u vrijednosti od 200.000 €, koji je sad misteriozno nestao.nemaš pojma koliko sam se nasekirala![]()
bravo..super ideja ..evo odmah cuuplati SMS na ,... i pomozi da Vidoje spasi ostatak letovanja
koje budalaštineOni su navodno na godisnji ponijeli nakit u vrijednosti od 200.000 €, koji je sad misteriozno nestao.
Kada Bill Gatesa snime kako obilazi neko mjesto, redovito bude u papagajskoj kosulji, sorcu i jeftinim sandalama.
I eto, bas kad su se oni odlucili na ljetovanje ponijeti nakit u vrijednosti 200.000 €, dogodila se pljacka.
To je ono kao kad si s 15 godina dobio dosije.
Sucu koji bi te u vezi toga pitao, skruseno si odgovarao - svi drugi su pusili, ja sam samo gladao.
Ne znam da li da prijavim ovaj tvoj komentar za rasizam. Hmmm...Заборавили сте афричког јежа.
Ne znam da li da prijavim ovaj tvoj komentar za rasizam. Hmmm...![]()
Ma videh da je bio jež, i verovatno je afrički jer njih prodaju po pet shopovima, ovi naši su zaštićeni.Ти дакле не знаш за сву менажерију коју су повели?
Ma videh da je bio jež, i verovatno je afrički jer njih prodaju po pet shopovima, ovi naši su zaštićeni.
Ama što si morala da podvučeš da baš afrički jež zdiba?![]()
Pa dobro, to jest rekel Slouenc, ama ti svako malo vadiš toga ježa iz šešira.То нисам рекла.
Јесте, јесте, и ја се сећам да је рекла да јеж дисмр, само се сад фолира...Pa dobro, to jest rekel Slouenc, ama ti svako malo vadiš toga ježa iz šešira.
Јесте, јесте, и ја се сећам да је рекла да јеж дисмр, само се сад фолира...![]()
Rasisti i rasistŠkinje iz našeg sokaka.Јесте, јесте, и ја се сећам да је рекла да јеж дисмр, само се сад фолира...![]()
Досадно, бре...Због чега ложиш ову тролчину?
И још вређају афричке јежове, еееј...Rasisti i rasistŠkinje iz našeg sokaka.
Vrijedi istaknuti, tek toliko da se ne zaboravi.Voditeljka Nikolina Pišek i njen muž Vidoje Ristović preživeli su pravi pakao na odmoru u Hrvatskoj! Oni su za 20.000 evra iznajmili luksuznu vilu u mestu Kaštel Stari, ali im je ubrzo preselo "letovanje iz snova".
Kasteli su tradicionalna Dalmacija, di ti zafijuti babulja u glavu, zato sto ne navijas za 'Ajduka.Шта су ти Каштели, као нека Калуђерица?