HAOS! JEZIVE ISPOVESTI IZ HRVATSKE: I ova PEVAČICA NAPADNUTA "Grupa muškaraca..." A onda i RASNE UVREDE

Mackich

Domaćin
Poruka
3.014
Idu ljudi i na safari pa se ne bahate medju lavovima i hijenama.
To treba posmatrati u tom kontekstu, ides da vidis prirodne lepote, pazis na bezbednost i ne glumis ludilo u tudjem okruzenju. :lol:
Stvarno nikad nisam imao neprijatnosti u HR, cak sam prosle godine igrao “Hrvatski rulet” i dovezao se u DU sa BG tablicama. :mrgreen:
Jos su mi na Stradunu urucili racun uz 40% popusta i na upit “zasto?”, rece konobarica “to je za domace ;)

To treba posmatrati u tom kontekstu, ides da vidis prirodne lepote, pazis na bezbednost i ne glumis ludilo u tudjem okruzenju. :lol:
Stvarno nikad nisam imao neprijatnosti u HR, cak sam prosle godine igrao “Hrvatski rulet” i dovezao se u DU sa BG tablicama. :mrgreen:
Jos su mi na Stradunu urucili racun uz 40% popusta i na upit “zasto?”, rece konobarica “to je za domace ;)

Samo napred...samo se bahati neoprezno...

Kada te ne bude na Forumu znamo da si popušić.

I to je zato sto si dosao u Dubrovnik, gdje zive normalni ljudi.
Dosao si kao turist, a oni su odlucili maksimalno te ugostiti... po solidnoj cijeni.
Mudar narod zivi u Dubrovniku, za razliku od ostatka Hrvatske, pogotovo Dalmacije.
I daj dragi Boze da se ostatak Dalmacije jednako tako prosvijetli, pa svakog dobronamjenog putnika doceka toplo i ljubazno.
Dubrovcani su posebna prica, ni nalik prosjecnoj, dalmatinskoj seljani.

I to je zato sto si dosao u Dubrovnik, gdje zive normalni ljudi.
Dosao si kao turist, a oni su odlucili maksimalno te ugostiti... po solidnoj cijeni.
Mudar narod zivi u Dubrovniku, za razliku od ostatka Hrvatske, pogotovo Dalmacije.
I daj dragi Boze da se ostatak Dalmacije jednako tako prosvijetli, pa svakog dobronamjenog putnika doceka toplo i ljubazno.
Dubrovcani su posebna prica, ni nalik prosjecnoj, dalmatinskoj seljani.
Mislim stvarno ko se seta u Zvezdinoj trenerci po Splitu :lol:

Адреналински туризам. Могао би риалити да се направи, нешто као Survivor.

Survivor - Home | Facebook

ko im je kriv ..za 20.000 evra mogli su gde hoce..
Nije iskljuceno da je cijela prica mucka.
Nedavno je bilo nesto slicno, snimala se serija u dalmatinskoj vili, vlasnik se pojavio s batinasima i napravio rusvaj.
Ovu vijest treba uzeti s rezervom, nije iskljuceno da su to mafijaska posla.
Po meni najvjerojatnije jesu.

Back