aleksije radicevic
Ističe se
- Poruka
- 2.300
По Аву и његовом правосуђу, може Ђилас.Ко на поштен начин може да узме толике паре?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
По Аву и његовом правосуђу, може Ђилас.Ко на поштен начин може да узме толике паре?
Правосуђе у Србији је независно!По Аву и његовом правосуђу, може Ђилас.![]()
ubijate ljude ispod nadstresnica, pa onda krivite druge ili lazete da niste ni renovirali, dole na KIM prodajete srbe kurtiju, pa onda opet samo aljek siftar nije kriv, nego neki radoicicШтите Државу и Безбедност Грађана!
vidimo na vesicu, poruci mu picu, i kaze hvala na poseti, a zasto? ker je aljek rekao da je on njegov drug - sramorta, samo ste se narugali mrtvima i pravdiПравосуђе у Србији је независно!
Зашто подржаваш сорошевце у Србији?ubijate ljude ispod nadstresnica, pa onda krivite druge ili lazete da niste ni renovirali, dole na KIM prodajete srbe kurtiju, pa onda opet samo aljek siftar nije kriv, nego neki radoicic
Pogledajte prilog 1651804
SVE JE JASNO: MARINIKA NA REVERU NOSI SIMBOL BORBE PROTIV PUTINA!
Opozicija ni ne pokušava da prikrije svoje namere da u Srbiji sprovedu obojenu revoluciju i to po modelu "Otpora" i 5. oktobra i one protiv Vladimira Putina!
Toliko su nedomišljati i beizdejni da su bukvalno prekopirali krvavu šaku - identičnu onu koju su protivnici Putina koristili, potpomognuti sa Zapada, kako bi ga svrgli sa vlasti!
Zanimljivo je da ova krvava ruka stoji baš na Mariniki Tepić - osobi koja se strastveno zalagala za uvođenje sankcija Putinu: - "Mi smo smatrali da bar delimične sankcije treba da budu uvedene ali da se sankcije odnose na donosioce odluka u Rusiji", izjavila je Tepić u decembru 2023.
https://pbs.twimg.com/media/Gdw3mbbWUAAk3Od?format=jpg&name=small
Дуле, па ти подржаваш сорошевца, који се усликао са Сорошем.
Skupština - Miša Bačulov pokazao slike SNS batinaš
И за клевету, и за злоупотребу трагедије и за многа друга кривична дела су она и њени сведоци одговорни!
Soros finansira aljeka vucicaЗашто подржаваш сорошевце у Србији?
onda su oni vama u interesu da sacuvate vlast, inace bi raspisali poternicu za sorosem interpolovuСорош изазива ове нереде и насиље по Србији!
Па да, сусрео са изазовачем нереда, Александром Вучићем, популарним Пусилипсом.Сорош изазива ове нереде и насиље по Србији!
Ево ко предводи опорбине батинаше:
Al cvikate od 5. oktobra lol.
Народ цвика од тог страшног дана, страшног пуча који је довео до слома државе.Al cvikate od 5. oktobra lol.
И моја је логика, боље мањи непријатељ, него највећи непријатељ - Ав!Ево ко предводи опорбине батинаше:
Нема тог непријатеља Срба кога ниси овде подржао, само јер је против Вучића!
И тако смо пропали. Зато више нећемо понављати такве грешке.Док Ђинђић није једном рекао "Било ко, само не Милошевић!" И онда је Слоба прсо!
ma taj sektaski detektor lazi moze da izmisli koga hod hoce, vestacka inteligencija, nikad nisam cuo za tog popova, da nije neki rus, ruska stranka? mozda covek tu zivi gde su protesti? A ako je vodja batinasa, pa zasto ga ne uhapsite umesto sto lazete ovako mene u americi sta mene zabole ZA OPORBU? JA SAM ZA OPOZICIJUЕво ко предводи опорбине батинаше:
Дуле, ботови, општински посланици и председници општина су му остали последња одбрана. Батинаши се уморили, пропагадна не функционише, западу не може да испоручи стабилократију и литијум.И тако смо пропали. Зато више нећемо понављати такве грешке.
Грешиш, Народ је уз њега!Дуле, ботови, општински посланици и председници општина су му остали последња одбрана. Батинаши се уморили, пропагадна не функционише, западу не може да испоручи стабилократију и литијум.
Значи, кад твоја линија пукне, готово је!![]()
Добро.ma taj sektaski detektor lazi moze da izmisli koga hod hoce, vestacka inteligencija, nikad nisam cuo za tog popova, da nije neki rus, ruska stranka? mozda covek tu zivi gde su protesti? A ako je vodja batinasa, pa zasto ga ne uhapsite umesto sto lazete ovako mene u americi sta mene zabole ZA OPORBU? JA SAM ZA OPOZICIJU
Tragedija...Народ цвика од тог страшног дана, страшног пуча који је довео до слома државе.
Да, то је црн дан у нашој историји. Било не поновило се.Tragedija...
Зашто подржаваш сорошевце у Србији?
Сорош и Рокфелер заједно, преко ђиласоваца и шолаковаца, руше Србију и Предсеника Вучића!E jesi ćurka,
pa Soroš je sad dobar, on je vaš, ortačite se sa njim i radite poslove
Sad je Rokfeler taj koji finansira opoziciju, recimo Savu Manojlovića i ostale, Soroš je dobar, ne pomaže izdajnike
Sve ti se pomešalo mučenom, nije ti lako
gube ba svim frontovima u svetu pa se okomili na Novi Sad.Sednica Skupštine grada Novog Sada na čijem je dnevnom redu je predlog za razrešenje gradonačelnika Milana Đurića, počela je danas u 10 sati. To je zahtev opozicionih partija u gradskom parlamentu.
Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, rasprava je u toku, a ispred zgrade u kojoj se nalazi skupština grada okupljaju se građani, koji su blokirali raskrsnicu na tom mestu. Oni trube i zvižde u pištaljke.
Takođe, odbornici opozicije otvorili su prozore skupštinske sale, odakle se mogu videti i čuti građani koji su ispred gradskog parlamenta.
Za to vreme sednica i dalje traje, bez obzira na metež, i uz verbalno prepucavanje.
Pojačano obezbeđenje, ima i policije
U zgradi Skupštine grada pojačano je obezbeđenje, prisutna je i policija, koja se nalazi u zgradi Skupštine Vojvodine, odnosno preko puta Skupštine grada.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...ada-jedina-tacka-smena-gradonacelnika/6gtphnb
https://www.novosti.rs/vesti/politi...kla-zeli-ucestvuje-cirkusu-lesinara-nasilnika
https://www.alo.rs/vesti/politika/9...vlja-rad-uprkos-haosu-u-reziji-opozicije/vest
Nije mi jasno šta bi opozicija dobila kada bi ušla u skupštinu, ometala rad ili možda prekinuli sjednicu?
Može li se šta ostvariti bez podrške naroda? Može li se dobiti vlast sa ulice? Šta i ako bi uspjeli da udju u skupštinu, šta onda?
Zašto nam sve ovo treba? Za čije interese se ovo dogadja na ovakav način?
Zašto smo dozvolili da se medjusobno optužujemo na način da se i oni koji sa pravom protestvuju nazivaju "ekstremistima, teroristima"..?
Сорош и Рокфелер заједно, преко ђиласоваца и шолаковаца, руше Србију и Предсеника Вучића!