Hannah Montana

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betty stwarno se nadam da ces pobediti al uzmi i meni autogram:D
Tzare u filmu se radi o tome da joj je slawa udarila u glawu,pa je otac pod izgoworom da idu u NY,odweze u Tenesi,njeno rodno mesto gde mora da radi i ziwi na farmi,medjutim tamo se Miley zaljubljuje u nekog slatkisha i swe to bla bla bla,mora da bira da li hoce da bude hannah ili Miley.Al ja ionako znam sta ce biti,pewace na koncertu i onda ce pred swima skinuti periku

Pa dobro. Ako ovo za vas nije dobro - recite onda sta valja. Bas me interesuje da cujem sta vi smatrate dobrim ako je ovo lose.

Od tinejdzerskih serija nijedna..Evo, ovo je moj uzi izbor.

Alo, alo, Nip/Tuck, The 70's show, CSI, X Files, Will and Grace i jos mnoge koje ti se, zbog cinjenice da volis ovu seriju, verovatno nece dopasti.

Nisam ja tako iskljuciv kao sto mislis. A uz to sam i TV manijak, tako da tesko da postoji nesto sto nisam gledao ako iole valja.

Sa ovog spiska ne marim za CSI i Nip/Tuck. Ostale sam sve voleo da gledam. Ali to je ono o cemu sam pisao - evo sad ide Alo, alo na Fox life i probao sam ponovo da gledam i nekako ne ide, isto vazi i za Will and Grace - odgledao sam je jednom i to je to vise ne mogu da je gledam.

A ova Hannah Montana je cudo - to mogu da gledam 10 epizoda dnevno iako sam svaku gledao 10 puta. Neverovatno. Ko je to napravio svaka mu cast. Genije. :worth:

@Wolonterka

Pa sto mi isprica ceo film kad cu da idem da ga gledam. :sad2:

Salim se naravno. ;)

Dobro nisam znao sve detalje, ali sam video dosta slika, trejler i imao sam neku predstavu o tome sta ce biti. Mada jos ne verujem u ovo skidanje perike. :D

Ove cele nedelje traje glasanje, a pobednik ce biti sledece nedelje proglasen. Sutra je samo prenos.
Tsare hvala i tebi punooooooo na glasanju!
E, moja homepage je www.klara.co.at, pa ko hoce da baci pogled....
Necete puno razumeti, jer je na nemackom, ako hocete da se upisete u Gästebuch moracete na englskom, ali ima lepih slika...

Poslednja izmena:
Pa nemam pojma. Klara se ne javlja.

A koliko se ja razumem u ovaj nemacki - glasanje je zavrseno, a 14. ce biti neka emisija u kojoj ce objaviti ko je pobedio. I pobednik ce onda vec 15. upoznati Miley.

E sad valjda ce se Klara pojaviti i ispraviti me ako gresim...

Sve si super razumeo Tzare!! Ja, nisam pobedila, nego Jenny! Jenny je super i zelim joj sve najbolje!! Samo malo mi krivo, prodjem covece sve, dodjem do finala i na kraju nista! A, nema veze! Vama svima PUNO PUNO PUNO HVALA!:D:heart:

Back