hamachi za online igranje

1.Otvorish Hamachi,idesh na Create Server u Hamachiju,izbacice ti da popunish polja za name i pass servera.
2.Te podatke Hamachi servera(name i pass)dash drugu,on udje na Hamachi,pa join server,pa ukuca taj name i pass sto si mu dao,i tako udje u tvoj Hamachi server.
3.Onda udjes u igru,pa LAN,pa create game(npr),pa cekash da tvoj prijatelj udje u igru(ide na LAN,pa join game(npr),pa onda igrate)
Prosto,zar ne?

Hitno mi treba pomoc!
Skinuo sam Hamachi,skinuo sam i instalirao patch (i ja i drug imamo isti patch) kreirao mrezu poslao sam mu podatke ali ovo mi nije jasno.
Udjem u CS 1.6 ali nigde ne pise LAN ima samo find servers i udjem u to ima LAN ali samo refreshujem i nista mi ne pokazuje,I ima new game.
Probao sam da posaljem IP hamachija drugu i on je ukucao u console connest i onda ip,ali izbaci mu no server,tako nesto.
Gde treba da udjem u igrici i sta trebam da uradim ja (ja sam kreirao mrezu)a sta treba da uradi on i gde da udje?Molim vas hitno mi je!
Counter strike 1.6 je u pitanju

Poslednja izmena:
Evo ovako, kad ti kreiras sobu na hamaci, das tvom drugu naziv sobe i pass, pa se on konektuje. Preko hamacija vam se pojave nove ip adrese. Udjes u CS ides new game, tvoj drug ide na favorites u cs-u (NE NA LAN) pa addserver (tu doda tvoju ip adresu SA HAMACIJA (piste tamo pored imena koja je)) i pojavi se server koji si kreirao i toliko...

Probao sam to,ne uspeva.
Instalirao sam Counter strike 1.6 Non steam DZ v35.Probao sam da instaliram patch V27 i v22,kad instaliram ne mogu da ni udjem u igricu.Bez patcha udjem ja u igricu,igram cs na nekim serverima ali kad ukucam ip adresu drugove mreze sa hamachija,nista mi ne izbaci.Molim vas pomozite mi!

U osnovi ono sto je receno je sasvim dovoljno. U zavisnosti od igre,verzije...i slicnih stvari postoje neki dodatni koraci (editovati server file,instalirati neki patch i sl.) koji su uglavnom za svaku igru razliciti i ne moze se generalizovati i reci tako i tako.

Back