gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630

Recite mi kako na vas deluju ovi mushkitji sa Ljis a?
Teoretski su mnogo informisani a da li ta njihova teorija znači da su i u praksi dobri ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma prolupavaju se .
Recite mi kako na vas deluju ovi mushkitji sa Ljis a?
Teoretski su mnogo informisani a da li ta njihova teorija znači da su i u praksi dobri ?
Ajde))
Samo da se javim pre nego sto Andjelko dodje i krene u detalje da opisuje kako on utice na forumasice![]()
.
Samo da se javim pre nego sto Andjelko dodje i krene u detalje da opisuje kako on utice na forumasice![]()
.
Prodje ceo sat a ti si i dalje jedina zena ovde.
Znaci li to da si u potrazi za khmm,mm?..Ove druge kuvaju na pdf žene tema " šta će biti ručku "))) nisu još udate
a sto si temu na ljisu stavila
zbog mene da ucestvujem i ja, posto znas da na kuronje macke ja ne ulazim?
- - - - - - - - - -
a kad bi odkljucala pp mislim da bi bila traumirana za zivot
Edit: i dobro bre lollol sta ti bi, barem si mi ti do danas delovao ko ozbiljan sagovornik![]()
Pa vidim da si zauzet na penis temi i dugo sam mozgala kako da privučem pažnju i da mi dodjes))))))
Znaci li to da si u potrazi za khmm,mm?..![]()
Ove druge kuvaju na pdf žene tema " šta će biti ručku "))) nisu još udate
Znaci li to da si u potrazi za khmm,mm?..![]()
Jok))
Meni je Leon na dohvat ruke i da poludim nebi morala da tražim na krsti))))) pitala bi diskretno komšiju Leona
)))))
jel to znaci da je bolje tam da svracam nego na temi o penisu, posto njih penis ne interesuje, vec da se dobro uvale, ovaj udaju?![]()
Kad je vec blizu sto mu ne das ?Jok))
Meni je Leon na dohvat ruke i da poludim nebi morala da tražim na krsti))))) pitala bi diskretno komšiju Leona
)))))
Ove druge kuvaju na pdf žene tema " šta će biti ručku "))) nisu još udate
Ja mislim da bi tamo prije ubo no odje))))
Udace se i one, bar da ne placaju porez
http://forum.krstarica.com/showthread.php/614168-Porez-za-neudate-i-neo%C5%BEenjene
Jeste stara tema ali kakva nam je drzava nije iskljuceno.
Pa vidim da si zauzet na penis temi i dugo sam mozgala kako da privučem pažnju i da mi dodjes))))))