M misa_01 Početnik Poruka 18 21.07.2005. u 15:20 - Halo ljudi NATO trupe kroz Srbiju #1 Halo ljudi NATO trupe kroz Srbiju
banchi Zainteresovan član Poruka 318 21.07.2005. u 15:28 - Halo ljudi NATO trupe kroz Srbiju #2 Oni su to tražili i pre nekoliko godina, da smo im to tad dali mnoga *ranja se ne bi izdešavala
M misa_01 Početnik Poruka 18 21.07.2005. u 15:33 - Halo ljudi NATO trupe kroz Srbiju #3 banchi: Oni su to tražili i pre nekoliko godina, da smo im to tad dali mnoga *ranja se ne bi izdešavala Kliknite za proširenje... ma sta pricas, hoces farbani tenk na svom igralistu za basket
banchi: Oni su to tražili i pre nekoliko godina, da smo im to tad dali mnoga *ranja se ne bi izdešavala Kliknite za proširenje... ma sta pricas, hoces farbani tenk na svom igralistu za basket
robin_hood Početnik Poruka 16 21.07.2005. u 15:35 - Halo ljudi NATO trupe kroz Srbiju #4 Ja mislim da bi ti hteo da im budesh turistichki vodich, ajd' priznaj.... A postoji i forum politika, pa kome je do politicarenja...... ili hoce da postane vojni komentator.....
Ja mislim da bi ti hteo da im budesh turistichki vodich, ajd' priznaj.... A postoji i forum politika, pa kome je do politicarenja...... ili hoce da postane vojni komentator.....