Halo Infinite navodno stiže na proleće 2021. godine

Smarti

Buduća legenda
Poruka
30.383
Halo Infinite navodno stiže na proleće 2021. godine


Od kako je Halo Infinite odložen, mnogi su pretpostavili da će 343 Industries studiju biti potrebna još jedna godina kako bi završio projekat. Međutim, prema novim saznanjima igra bi ipak mogla stići znatno ranije, a neki izveštaji pominju i da je moguća objava tokom proleća 2021. godine.

Glumac, koji je zadužen za "motion capture" Master Chief-a u igri je u nedavnom intervjuu istakao da bi Halo Infinite trebalo da bude spreman za objavu na proleće. Ovo ukazuje na to da 343 Industries trenutno cilja pomenuti plan objave, te da neće odugovlačiti sa objavom tokom čitave naredne godine.

Naravno, ovo nije potvrda i studio bi mogao promeniti inicijelne planove, kao što je to već činio do sada. Sve dok se 343 Industries zvanično ne oglasi povodom objave igre, ne možemo sa sigurnošću znati kada će Halo Infinite biti dostupan.

Neke zvanične informacije o Halo Infinite igri bismo mogli saznati pre kraja 2020. godine, s obzirom na to da je 343 Industries najavio da planira da objavi informacije o statusu igre tokom decembra.

Izvor: KitGuru
 

Back
Top