Half-Life proslavlja 25. rođendan uz besplatne igre i dokumentarac VIDEO

acabg

Elita
Poruka
20.530
Popularna igra Half-Life proslavlja 25. rođendan, a za tu priliku je pripremljen zanimljiv sadržaj – besplatne igre, nadogradnje i dokumentarac o razvoju igre.

Half-Life turns 25 this weekend, and we're pushing a big update to bring back some of that 1998 feeling with restored original launch day content, brand new multiplayer maps, a look behind the scenes with the original development team, and more: https://t.co/ceV4oePUyP pic.twitter.com/1eOtLiHXbE
— Valve (@valvesoftware) November 17, 2023

Valve i Gejb Njuel su povodom četvrt veka postojanja Half-Life igre spremili posebnu stranicu, posvećenu jednoj od najvećih i najuticajnijih igara, a namenjena je fanovima i onima koji tek planiraju da uskoče u Half-Life univerzum.

Half-Life je sada potpuno besplatan an Steam platformi, a u originalnu igru su dodata osveženja kao što su poboljšanja za grafiku i podrška za moderne rezolucije. Tu su i četiri nove multiplayer mape.

Gejmerima će biti dostupna i podrška za kontrolere i Steam Deck, dok će preko Steam Networkinga biti omogućeno lakše multiplejer povezivanje.

Half-Life je dobio i specijalnu kampanju, pod nazivom Half-Life: Uplink, a namenjena je pravim fanovima igre jer je ranije služila kao demo verzija igre koja je u svoje vreme bila glavni način preko kojeg du igrači dolazili u kontakt sa Half-Lifeom.Na kraju, za one okorele fanove, koji moraju da upiju sve što mogu o Half-Lifeu, objavljen je i dokumentarac koji nas vodi kroz proces kreiranja kultne igre.

Do 20. novembra možete preuzeti svoj besplatni primerak Half-Life igre, dok su ostali naslovi iz serijala na velikim popustima.https://www.b92.net/tehnopolis/gejm...z-besplatne-igre-i-dokumentarac-video-2436177

Срећан рођендан игро А компанији валве желим да науче да броје до 3 а не до 2
 

Back
Top