Hakovan sajt odeljenja za visokotehnološki kriminal!

Pošto šefica tog odeljenja ne zna properly šta je IP adresa pa se frlja sa istom u raznim pogrešnim kontekstima i ne čudi, kakvi li su ti ispod nje :/
bože kakva država, ko radi u toj službi, ko vodi tu službu :/
dok čovek koji je najzaslužniji za formiranje tog odeljenja nije dobio nikakvu zaslugu, čovek koji je zaista stručan, njega su 'ladno odhebbali i postavili nečiju švalerku ili ćerku ili šta već na poziciju, naučili je par fraza i udri

:rotf:

Ponovo imaju kontrolu nad sajtom... :lol:

Од оснивања посебног тужилаштва за борбу против високотехнолошког криминала 129 лица је правноснажно осуђено применом члана 455 ЗКП-а. Применом истог поступка одузета је имовинска корист у износу од 1.100.000,00 динара и 80 рачунара.

80 racunara oduzeli... :eek: Malo li je... :dash:

gledao sam neke prichice oko ovoga
glasina je da je crkotina od wannabija postavila
user/pass
admin/admin

rofl
ne postoji lakse od toga prva stavka u knjizi

da se kladimo da je sajt placen 25k$ dobro mozda su nesrecnom "odmaknite se, dajte mi vazduh, pustite me da instaliram dzomlu" tripujem da sam master dali 100 dvesta jura ali neko je otresao budzet za taj egzemplar kako sajt ne treba da izgleda i izvukao neki debeo petocifreni javna nabavka i to

prica se da sajt i dalje zjapi sa admin/admin i ima sigurno josh kilo propusta za hacker segrte

nijedan iole ozbiljan sajt za ozbiljnog porucioca (neko bi rekao da se odeljenje za IT kriminal jedne drzave uklapa u taj opis) ne bi smeo da bude zasnovan na open gpl cms sistemima i skriptama jer lomiti takve stvari je ko krasti slatkishe od dece, too damn easy..

a ovaj trip da ce ih naci preko tamo nekog IPa je chuli su oni za IP pa svesrdno koriste
neki iz zuto plave oaze je cak rekao da ce ih trekovati

hello potencijalni zajebant je usled tako lake mete za hack mogo da napravi jumpova koliko je hteo pa i da ih hackuje iz cvetkovog laptopa

ovaj slucaj samo reflektuje ostale svinjarije iz sorabije

gde likovi koji pricaju jedan jezik i "pohadjali" su kurs lokalne prodavnice komponenti postaju glavni za IT kriminal
rofl

pravnik ministar trgovine i poljoprivrede
ortoped ministar za sve zivo i fosilno

drzava cirkusana

e da i bradati drzavnik sa srednjom skolom "drzi" telekomunikacije
rofl
kakvi ministri takvi i sajtovi

Poslednja izmena:
Ma ok je to što je smejurija od države ali se i dalje nastavlja trend širenja lažnih teza o nekom liderstvu...Makar da prestanu,da zavrnu slavinu što se kaže.

megalomanija sistema
tamo je pushteno ko zna koliko majmuna u administraciju na drzavno pojilo
proizvod toga je epic fail, svi su veliki najveci lideri regiona evrope i sveta
ustvari go nepismen do retardiranog

Back