Hakeri iz Vikiliksa objavljuju kompletnu Gmail i Yahoo bazu

UVOD
Link: http://www.njuz.net/hakeri-iz-vikiliksa-objavljuju-kompletnu-gmail-i-yahoo-bazu/
Deo članka:
"- Sutra uveče objavićemo na sajtu kompletnu bazu mailova ova dva provajdera u poslednjih deset godina. Posetioci će moći da ukucaju u pretragu email adresu osobe, poput john.smith@gmail.com, i nakon toga će moći da pročitaju sve mailove koje je ta osoba poslala ili primila u poslednjih pet godina. Takođe, moći će da se downloaduju i email attachmenti, pa ćete moći da skinete i bilo koju fotografiju koju je osoba ikada poslala ili primila na mail – objašnjava Fernije.

Osim ovoga, čelnik Vikiliksa dodao je da će biti raspoložive i neke druge opcije iz procurele baze. Tako ćete, na primer, moći da vidite šta je sve određena osoba tražila na Internetu u poslednjih pet godina, kao i istoriju svih „chat“ poruka."


Šta mislite o ovome? :think:
Da li se bojite da će neka vaša mala prljava tajna biti otkrivena? :eek:
Šta ćete vi prvo da potražite? :per:
Pa, eto....vratiće se opet ona vremena golubova pismonoša, i anonimnih pisama(sa obrisanim otiscima) koje će dečačići nositi direktno na ruke nekoj dami, za pristojnu nadoknadu. Tekst će biti ispisan izrezanim slovima iz novina, pa neće biti tragova koji vode do autora:lol:, ili napisan limunovim sokom, izmenjenim rukopisom, da bi ga ispušili grafolozi, ako ih rogonja angažuje.
 

Back
Top