**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.820
Da li ste ikada prve muvale muskarca?![]()
Nisam.
Uvek bih se pitala da li bih ikada bila njegov izbor ili je samo pristao na mene jer sam se nasla dovoljno blizu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam.
Uvek bih se pitala da li bih ikada bila njegov izbor ili je samo pristao na mene jer sam se nasla dovoljno blizu.
))))Nisam.
ako si skrndelj onda ovo drugo))))

mnogo ako verujem, nek ide zivotsta ste sve spremne da ucinite za ljubav ?
i dal ste spremne sve da ucinite ono do kraja, nek ide zivot...
uglavnom ne volim paznju, osim meni najbitnijih osoba.znao sam...lenčuga :/
jel ste željne pažnje ili niste ?
cak i da jeste ne bih primetila, ko sto ne primetim cesto ni za muskarce koji mi se ne svidjaju a koji isto to radedal vas je nekad startovala neka lezbejka?

ne i ne nameravada![]()
Da li ste se nekada ljubile sa zenom ?
volim, ali zavisi o cemu se radi.Da li volite da posecujete festivale?
porodica...sve odatle dolazi.Којом речју бисте описале жене, девојке које воле када их мушкарци третирају као смеће?
da, mozda i previse. i konac u medjuvremenu. jedan uvek u torbi drugi u kuci.Da li perete zube redovno posle svakog jela i pred spavanje?
Jesam sadašnjeg momkaDa li ste ikada prve muvale muskarca?![]()
Којом речју бисте описале жене, девојке које воле када их мушкарци третирају као смеће?
Da li perete zube redovno posle svakog jela i pred spavanje?

Nisam.

Naravno. Jos uvek ga muvam![]()

Jesam sadašnjeg momka
totalno me izignorisao

ne stizemo, uvek nas muvaju prvo![]()
kad ono 5-6 me odvuku na chat 
da kada imam prilike i drustvo za toDa li volite da posecujete festivale?
smecarkeКојом речју бисте описале жене, девојке које воле када их мушкарци третирају као смеће?

posle jela nekad a ujutru i uvece daDa li perete zube redovno posle svakog jela i pred spavanje?

Jeste li nekada pomislile da volite nekoga vise nego on vas, ...............ako jeste ,kako se ponasate tad?

Nisam.da![]()
Da li ste se nekada ljubile sa zenom ?
Ako se potrefi drustvo raspolozeno za isto, da.Da li volite da posecujete festivale?
Vole? Ili su mazohisti ili su izgubljene.Којом речју бисте описале жене, девојке које воле када их мушкарци третирају као смеће?
Da. Nekada preskocim kada jedem napolju, ali uglavnom u torbi imam i cetkicu i pastu.Da li perete zube redovno posle svakog jela i pred spavanje?
Nikada.Da li ste ikada prve muvale muskarca?![]()
Isto ovako. Ne bih znala da li mu se stvarno svidjam ili ne odbija trenutno dostupno.Nisam.

Da li ste ikada imale sex bez $$$ ?![]()

Nisam.Jeste li nekada pomislile da volite nekoga vise nego on vas, ...............ako jeste ,kako se ponasate tad?
Sex za Dz![]()
Samo sto se ne vrednuje novcem nego... 
Nikad nije za dz. Ako uzivas, a to je svrha je li, onda obe strane dobiju svoju porcijuSamo sto se ne vrednuje novcem nego...
![]()
hvala
uzivam i kada je bez $$$
sex je sex zar ne ? novac ga ne cini boljim
vec oni koji ucestvuju u njemu 
Jeste li nekada pomislile da volite nekoga vise nego on vas, ...............ako jeste ,kako se ponasate tad?
Da li ste ikada imale sex bez $$$ ?![]()