mekflaj
Poznat
- Poruka
- 7.892
teme mojih upita jesu škakljive i intimne, ali to činim na pristojan način
Pitaj nešto u vezi vanilice.teme mojih upita jesu škakljive i intimne, ali to činim na pristojan način
Па културна је. Ако је добила захтев глупо јој је да га не прихвати кад те зна.žene šta vam znači to kad nekoga ko vam je bio simpatija, sa kim sad ne želite ni da se vidite ipak prihvatite zahtev za prijateljstvo na društvenim mrežama?
ne znaci nistaПа културна је. Ако је добила захтев глупо јој је да га не прихвати кад те зна.
Мада се ја питам шта уопште значи то пријатељство преко душтвених мрежа и чему то.
Ми смо се последњи пут окупили лето 2018. из основне, не сви, нас 15-ак. Обично када дође неко од оних који су у иностранству одемо негде, ко може. Мени су сви исти као у основној. Мало старији, али нико није драстично промењен.
Наравно да не.Da li koristite Google Novčanik aka Google Pay?
Да су бивши алкохоличари.Šta mislite o muškarcima koji su žešći antialkoholičari?
Da su bezveze.Šta mislite o muškarcima koji su žešći antialkoholičari?
Да су бивши алкохоличари.
Da su bezveze.
Šta se pod time podrazumeva?Šta mislite o muškarcima koji su žešći antialkoholičari?
Dokle god ne brani meni da pijem, briga me hoce li on biti antialkoholicar.
Okej, slažem se.Šta se pod time podrazumeva?
Indiferentna sam prema onima koji ne piju alkohol, mislim, njihova stvar, gde piše da mora da se pije alkohol? Ni ja ga ne konzumiram nešto preterano i ne volim jaka pića. Međutim, ako to ide dotle da on mene gleda popreko jer sam zaboga uzela jednu čašu vina ili vermuta, ili čašicu likera ili ne daj bože pivo... e onda... onda je već smarač i ide na živce.
Koliko imaš godina?Dokle god ne brani meni da pijem, briga me hoce li on biti antialkoholicar.