Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju VIII

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.898
žene šta vam znači to kad nekoga ko vam je bio simpatija, sa kim sad ne želite ni da se vidite ipak prihvatite zahtev za prijateljstvo na društvenim mrežama?
Па културна је. Ако је добила захтев глупо јој је да га не прихвати кад те зна.
Мада се ја питам шта уопште значи то пријатељство преко душтвених мрежа и чему то.

Tonci Provala

Buduća legenda
Poruka
26.242
Па културна је. Ако је добила захтев глупо јој је да га не прихвати кад те зна.
Мада се ја питам шта уопште значи то пријатељство преко душтвених мрежа и чему то.
ne znaci nista
kliknes i zapanjis se
jao sto se ovaj udebelio, jao sto je ova ocelavila...pa svi djeluju deset godina stariji od mene iako smo generacija...jer kao ti si se bolje konzervirao i tako....znaci, bukvalno nista

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.898
Ми смо се последњи пут окупили лето 2018. из основне, не сви, нас 15-ак. Обично када дође неко од оних који су у иностранству одемо негде, ко може. Мени су сви исти као у основној. Мало старији, али нико није драстично промењен.

Tonci Provala

Buduća legenda
Poruka
26.242
Ми смо се последњи пут окупили лето 2018. из основне, не сви, нас 15-ак. Обично када дође неко од оних који су у иностранству одемо негде, ко може. Мени су сви исти као у основној. Мало старији, али нико није драстично промењен.

to jer ih ti gledas svojim altruisticnim ocima
meni se u gradu jave ljudi koje bukvalno ne poznajem
pa mi onda mater objasnjava ko su ti ljudi 😂

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.310
Да су бивши алкохоличари.

Ja sam na primer postao antialkoholičar, ali ne onaj žešći da ne smem da pipnem alkohol.
Samo ga se grozim i izbegavam maksimalno.
Vrlo mi je odvratan pojam pijanstva postao, a tek mamurluk :dash:
Da popijem i litar piva ili 2-3 čaše vine mi je potpuno bespotrebno, čak zamorno.
Ne opusti me ništa spec, samo ošamuti... Sve u svemu mi je nepotreban alkohol.

Tina

Aktivan član
Moderator
Poruka
1.932
Šta mislite o muškarcima koji su žešći antialkoholičari?
Šta se pod time podrazumeva?
Indiferentna sam prema onima koji ne piju alkohol, mislim, njihova stvar, gde piše da mora da se pije alkohol? Ni ja ga ne konzumiram nešto preterano i ne volim jaka pića. Međutim, ako to ide dotle da on mene gleda popreko jer sam zaboga uzela jednu čašu vina ili vermuta, ili čašicu likera ili ne daj bože pivo... e onda... onda je već smarač i ide na živce.

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.310
Dokle god ne brani meni da pijem, briga me hoce li on biti antialkoholicar.

Šta se pod time podrazumeva?
Indiferentna sam prema onima koji ne piju alkohol, mislim, njihova stvar, gde piše da mora da se pije alkohol? Ni ja ga ne konzumiram nešto preterano i ne volim jaka pića. Međutim, ako to ide dotle da on mene gleda popreko jer sam zaboga uzela jednu čašu vina ili vermuta, ili čašicu likera ili ne daj bože pivo... e onda... onda je već smarač i ide na živce.
Okej, slažem se.
Sećam se jednom da je jedan forumaš koji je bio sa nekom forumašicom njoj rekao nešto tipa:"Tebi treba kupiti karton vinjaka.":lol:
Valjda je mislio da mnogo pije i kritikovao je zbog toga.:lol:
Parafraza poznate izreke upotrebljena na drugačiji način.