Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju VIII

Cru*

Veoma poznat
Poruka
10.148
Taj mi podatak nije poznat i sumljam da je tacan, u braku se poznajes sa partnerom znas kad ce da prdne dok van braka ima svega.
To nema nikakve veze. Manje se pazi i manje koristi zastita.
Posebno je ranije bilo tako. Moja bivsa svekrva je imala barem 10. Moja baba tako, 7,8. Moja majka 2. Al nije stigla vise, razvela se :lol:
Nego, sto bi zene davale te podatke muskarcima 🤣

Cru*

Veoma poznat
Poruka
10.148
Sad malo lagis,kad su nase bake radile abortus,to je bila sramota za selo i familiju.
Pa ne moras da veruješ. To nije moj problem. Zivi u iluziji.
Ali nemam zasto da lazem, ni ja, ni one. Islo se to kod zena, kad nije moglo u bolnici, ili kad bolnica nije bilo .... pa trave, igle za pletenje.... ne zelis da znas i ne treba da znas.
I nije se pricalo okolo, niti je bilo neka stamota, bar ne medju udatim zenama. Sve su imale isti problem.
A da su abortirale, jesu. Legalno ili nelegalno. I umirale od nestrucnih abortusa.
Mislis da su zene radjale svaki put kad su ostajale trudne, posebno ako je zena plodna. Svasta.
Samo se cutalo.
A stare zene muskarcima nisu pricale nista sto ne treba da znaju. Pametnije su bile od nas.

radeta62

Buduća legenda
Poruka
41.892
"Seks bez ljubavi je u redu."

koliko se slažeš sa ovom tvrdnjom na skali od 1-10?
1-totalno se NE slažem
10- potpuno se slažem

Pa ne moras da veruješ. To nije moj problem. Zivi u iluziji.
Ali nemam zasto da lazem, ni ja, ni one. Islo se to kod zena, kad nije moglo u bolnici, ili kad bolnica nije bilo .... pa trave, igle za pletenje.... ne zelis da znas i ne treba da znas.
I nije se pricalo okolo, niti je bilo neka stamota, bar ne medju udatim zenama. Sve su imale isti problem.
A da su abortirale, jesu. Legalno ili nelegalno. I umirale od nestrucnih abortusa.
Mislis da su zene radjale svaki put kad su ostajale trudne, posebno ako je zena plodna. Svasta.
Samo se cutalo.
A stare zene muskarcima nisu pricale nista sto ne treba da znaju. Pametnije su bile od nas.
Ne verujem ti...

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.533
Pitamo se valjda i mi muzjaci nesta,da nas nije bilo ne bi ni zatrudnele.
Ne pitate se.

da li je istina da kada ste na koncertu
i dopadne vam se muskarac
okrecete ledja bendu/bini i fokusitare se samo
na njega ?

lepse zvuci kako muvate nepoznatog tipa kad ste na koncertu :D
Ne muvam.

"Seks bez ljubavi je u redu."

koliko se slažeš sa ovom tvrdnjom na skali od 1-10?
1-totalno se NE slažem
10- potpuno se slažem
1

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.929
Da li si srećna?
Zbog čega žališ ili za čim žališ?
Čemu se nadaš?
Čega se plašiš?
Суштински јесам, хулила бих на Бога да кажем супротно јер ми је живот дао да највише среће имам са оним што је и најважније, дететом, и џаба би било све друго да је он проблематичан. Али често имам нека лична превирања, преиспитивања... и осећај туге када не сагледавам живот рационално.
За ситницама, крупне грешке бих опет поновила баш због овога горе :heart:
Да ће добро да победи :lol::heart:
Да ће зло да влада док нама дани иду :lol: