mekflaj
Poznat
- Poruka
- 8.031
rekao bih da su indiskretna i zadiru u intimu, ali nisu prostačka što mi moderacija spočitava kao razlog cenzure, ispravićete me ako grešim.
gde kupuješ gaće?
gde kupuješ gaće?
Jesmo. To je baš i više nego očigledno.da li ste i same dojma da su moja pitanja prostačka i primitivna?
PotvrdjujemJesmo. To je baš i više nego očigledno.
idem kuciDogovoreno
1. Da li imate planove za letovanje ove godine?
2. Gde bi volele da odete na mesec dana tokom leta?
3. Da li vam je drazi kupaci iz 1 ili 2 dela?
4. Koji model kupaceg vam je najprijatniji za oci na muskarcima?
5. Sa koliko godina ste naucile da plivate?
Pa to nije da ZNAŠ , nego OSEĆAŠ nekako, intuitivno.ŽENE ŽENE
Evo jedno pitanjce, što je kod vas (svakoj po na osob) dovoljno I KAD znate da vas lik STVARNO VOLI I ŽELI a da nije samo seks kad s nekim počnete vezu? Znači što bi vas uvjerilo da je istinski iskren? Što vam prvo padne na pamet?
Imaš toliko tema na LjiS-u, ne vidim razlog da ovde postavljaš takva pitanja.Koji broj seksualnih odnosa ti je potreban na mesečnom nivou i da li partner uspeva da isporuči potrebnu količinu?
ljis je parodija i poza a mene zanimaju realni odgovori forumašica.Imaš toliko tema na LjiS-u, ne vidim razlog da ovde postavljaš takva pitanja.
Nije, baš je namenjena za takvu vrstu radoznalosti. Moje mišljenje je da takvim pitanjima nije mesto ovde, posebno ne u slučaju kada se stalno i konstantno samo takva i postavljaju.ljis je parodija i poza a mene zanimaju realni odgovori forumašica.
Više puta sam ti pisala šta mislim o tvojim pitanjima.ljis je parodija i poza a mene zanimaju realni odgovori forumašica.
nadam se da ne kršim Pravilnik, obavestite me da li je topic sexa tabuiran u ovom delu foruma? ako jeste, neće se ponoviti da se dotičem te teme u svojim pitanjima.
nema potrebe za ban merama koja sam nedavno bolno iskusio, samo potvrdite da se ne može o tome na ovoj temi komunicirati i ja ću momentalno obuzdati svoju radoznalost i ljubopitljivost.
javno pozivam admina @tab503, ninu, tinu, limunadu i zandeli da iznesu svoja gledišta o ovoj problematici.
За ово лето ни један. Имам их бар 20. Док пола од тога не буде за канту о новом нећу ни да мислим.Koji kupaci ste kupile?
Daj mi dva da poklonim zeni za rodjendan...За ово лето ни један. Имам их бар 20. Док пола од тога не буде за канту о новом нећу ни да мислим.
Половне купаће за жену?Daj mi dva da poklonim zeni za rodjendan...![]()
Zdrava si..sto kupuje na buvljaku nije nov.Половне купаће за жену?![]()
Planinada li ste više planina ili more tip osobe?
More tip.da li ste više planina ili more tip osobe?
Moreda li ste više planina ili more tip osobe?
More, ubedljivoda li ste više planina ili more tip osobe?
da li ste više planina ili more tip osobe?
Ihhh.... da gledam u planinu, dok plivam u moru. Najbolja kombinacijaOba!
Najbolje u kombinaciji. Volim takve pejzaze.
Krsevite!
Ali...ove godine ipak bih birala more...neko ostrvo, ako moze ali nisam bas probirljiva...mozda mi je proradio podznak, do ove godine nikada ali nikada nisam pozelela lezaljku i bikini.