Ajde hoperi,posto vas ima...bas dosta ovde...bacite neku rimu..da se vidi koji su pravi,a koji pozeri 
U stilu hopa rima krece sad..!

U stilu hopa rima krece sad..!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Slazem se...mozda pitanje nije dobro formulisano i izvinjavam se na nepreciznosti..ali koliko ja vidim niko ne zna..ili nece...stide se ;Plittle_princess:pa znash kako ja ne mogu da se hvalim da imam neke rime jer sam zensko...a mi ribe koje slushamo hop nismo u nekom zavidnom polozaju....a i josh sam mala)))
a da bi bio pravi hoper ne morash da znash da bacash rime....
a i josh neshto ..pozerima se ne smatraju oni ljudi koji slushaju hop a ne znaju da bacaju rime....
JaH_G|rL:Konacno da je neko napisao nesto![]()
hehe...rado bih napisala nesto...ali...ne slusam to...i ne umemMc**BoX****:JaH_G|rL:Konacno da je neko napisao nesto![]()
Mnogi ljudi se stide da napishu svoje rime a to se prvenstveno odnosi na zenski pol.Hocu da chitam neke rime!!!!
JaH_G|rL:hehe...rado bih napisala nesto...ali...ne slusam to...i ne umemMc**BoX****:JaH_G|rL:Konacno da je neko napisao nesto![]()
Mnogi ljudi se stide da napishu svoje rime a to se prvenstveno odnosi na zenski pol.Hocu da chitam neke rime!!!!![]()
cdj dee:Da li ste culi za hain teny/mg gost ako niste onda nemate pojma sta je dobro.To je ekipa koja radi vec duze vreme i ima jako dobre rime i muziku i ok dj-eve,ali nije u tripu lajanja na mikrofonu nego bacanju prekvalitetnih rima koje ti neces ni shvatiti<Ti osnivacu ove teme>.Ako nisi cuo mogu ti nabaviti disk ili dati adresu na netu gde mozes cuti njihovu muziku.a akomhoces dobices i rime za koji dan na ovom sajtu pa ih proucavaj par dana,meseci,godina.....
Superstar:Superstar rimama dere,
Jah Girl se naglas smeje,
riba do mene, zeli da me kreshe,
ne znam kako joj ono ime beshe,
ne velicam sebe kao velikog MC-a,
ko nece sa mnom, neka bude s njima,
s luzerima, koji vole da se hvale,
pushe cigare, i dobijaju shamare,
svaki trenutak kvare, * budale,
nisu znale, pa su pale, k'o od shale,
ko vam je kriv, nije niko,
niste znali, da sam vas u vazduh dig'o,
leteli po nebu, sad ste na zemlju pali,
jer niste znali, ko je ovde glavni!...
Superstar:Deep Purple, kad ne znas sta je HIP HOP, bolje ti je da drzis usta zatvorena! Ja za je*eni ROCK, koji je davno prevazidjen nista nisam rekao, zato nemas pravo glasa! A evo i za tebe jedne pesmice!
Slusas rockere koji imaju dugu kosu,
pogledaj malo po getu decu bosu,
koja nema nista, koja nemaju za hleba,
dok slavni narkomani kupuju sta god im treba,
HIP HOP, nije kao top,
koji moze da savije i ispusi, svaki som,
on stvara lom, dok ti klimas glavom,
zadovoljan si svojom zenom, svojim stanom,
a pogledaj malo one koji nemaju para,
njihov zivot je nula, upali su u s*anja,
ali bogate face imaju siromasnu dusu,
iako svaki dan, sebi puse gusu!...
NEK' SE JEBU ROCKERI, PUNKERI, METALCI, SVIMA IM GA STERAM MAJCI!
yugoslav:Alo Corey i Deep purple
Shto dozvoljavate da vas napusavaju RAPERI..
Ajde Deep,, da cujem sada neku dobru kontru?!!!
Ti si bar dobar u tome?!!