- Poruka
- 6.984
a i Helena si u nicku...ko ovde preteruje...ja sam barem stavio svoje ime....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ufff... ovolika kolichina nebuloza je previshe i za nekog sa boljim zivcima od mene...pih, shto nemam volje da ti dam lichne podatke i tako te ubedim da nisam lazljiva i sl. 8-)
![]()
dobro, za ovu stranu nije... ajde dragane brishi postove...
sta ti je covek, vizionarcitiracu, jer znam da ce biti brisanja posle
ko zna, moze da mi zatreba... ima da istetoviram broj i ove strane strane, na list leve noge![]()
sta ti je covek, vizionar
tacno mi se javilo
lol
sta ti je covek, vizionar
tacno mi se javilo
lol

oce neko da mi preprica![]()

HELENA33 lici na Jami,ali u onoj fazi kad je ostavio Milo![]()
opet si otisla kod borata?Pa, kod mene nisu sitni sati, Diretore... Taman posla kad bih ja ustajala ovako rano...![]()

opet si otisla kod borata?![]()

neka neka fin je to momcic.
nego dano ocemo da dobijemo neku susenu butku ili kakvo mesiste kad se vratis,red je da se ogrebe i forum malo o tvoja primanja![]()
ova Banshee bi samo htela nesto za dzabe...kao u rimejku onog kineskog filma.."Pritajena shtekara,skrivena sponzorusha".
kome,tebi...pa da me prokunes?
morao bih onda da pojebem 13 ciganki crnjih od tebe da skinem prokletstvo.
Ma da. Imam siroki magareci osmeh, vide se i zubi i desni.Pile, izgledaš filmski. Taj osmeh i stav... mmmm..![]()

8-) Naravno, Banshee.Prosli put nisam ni sebe castila, ali sad kad dodjem, pravim jednu zurezu, sa sve susenim i vlaznim butkama, a tvoj zadatak je da dovuces doktora!
![]()

mislim da ce mi na kraju pozliti od silnih klonova na ovom forumu...![]()
Pa, eto, zavoleli smo se, i sada ga posecujem svakih mesec-dva.![]()