Хаџи Андреја Милића трују у притвору јер се борио против европских "вредности" !

Poruka
19.903
Zaista, zaista vam kažem - Osećam da me truju!

Имао сам инфаркт у соби у притвору. Пао сам, како то наш народ каже као свећа. Давали су ми инфузију, ал то није довољно.

из Централног Затвора у демократској Србији, ел.поштом

+++

Убрзано ми куца срце, имам тешке болове у стомаку, губљење свести, зујање у ушима. Писао сам суду да ме пребаце у затворску болницу, али од тога ништа.

Немам проблема са притвореницима и затворском службом. У соби сам, ћелији коју ЦЗ нема бољу.

Не могу да пронађу модел како да ме осуде, јер сам политички ухапшен да застрашују народ, не само због геј параде већ због било којих протеста незадовољства народа.

Да ли ће 17. јануара 2011. године суд променити члан у којем је могуће осудити на 40 година робије или ћу бити први политички затвореник у демократској Србији осуђен на смрт због геј параде одлуком Канцеларије за људска права остаје да се дочека 17. јануар 2011. Амин

ХАЏИ АНДРЕЈ МИЛИЋ
Притвор, ЦЗ – Београд

Ово је пример како се ЕУ-власт у Србији односи према онима који су спремни да се одупру све јачем наметању зла и ширењу европских перверзија.

• Podržavam
Reactions: 27E
To mu je od gudre , ko zna na cemu je taj sizofrenicar , a sada verovatno krizira u zatvoru pa mu je lose .

Ма да... и сви побијени у Хагу су били шизофреничари и наркомани.

Наркомани,шизофреничари и криминалци седе у Влади,а поштени се прогоне.
То је лице европске Србије.

Sacekajmo i taj 17.Januar, ako nema dokaza pustice ga?! :zcool:

Пустиће га као и Шешеља.

Ако се деси да га пусте, онда ће то бити само у случају да су од човека направили руину и упропастили му здрваље.

Пошто је претио КФО-у онда је оправдано да га трују?

Не ради се овде о КФОР-у, него о томе што је он учествовао у протестима против ЕУропске параде оболелих од хомосексуализма. И због противљења рекламирању болести ухапшен је и трован.

Не ради се овде о КФОР-у, него о томе што је он учествовао у протестима против ЕУропске параде оболелих од хомосексуализма. И због противљења рекламирању болести ухапшен је и трован.

Psihijatrijski bolesnici cesto veruju da ih truju i progone.

Svojevremeno ga je jurio FBI po Beogradu, uoci posete Bajdena Srbiji?!

1959097552468276bb3ab57355550082_big.jpg

Poslednja izmena:

Ma to sto je pretio ni po jdada ,nego sto je mrtav ozbiljan pretio tajnom teslinom bombom .sto jasno govori da je covek neuracunljiv i da se njegove gluposti moraju uzimati sa velikom dozom rezerve .

Psihijatrijski bolesnici cesto veruju da ih truju i progone.

А, они тежи случајеви правдају тортуту над онима који се противе европејштини и педерастији.
На жалост има и такве беде...

Ma to sto je pretio ni po jdada ,nego sto je mrtav ozbiljan pretio tajnom teslinom bombom .sto jasno govori da je covek neuracunljiv i da se njegove gluposti moraju uzimati sa velikom dozom rezerve .

Ма дај ,не причај глупости. Могао је да прича шта је хтео и да прети окупатору како је год желео, па макар и измишљао. То је легитимна ствар.Можда је неозбиљна, али због тога не можеш да кажеш да је неко луд.

Међутим, главна ствар је да је затворен и мучен јер се противио "вредностима" ваше обећане земље. Није он једини. Много је млађих притворено због истог отпора злу. Хоћеш и за њих рећи да су луди?

пс
шизофреничар је председник државе...лечени... и никад не залечени.

Ма дај ,не причај глупости. Могао је да прича шта је хтео и да прети окупатору како је год желео, па макар и измишљао. То је легитимна ствар.Можда је неозбиљна, али због тога не можеш да кажеш да је неко луд.

Међутим, главна ствар је да је затворен и мучен јер се противио "вредностима" ваше обећане земље. Није он једини. Много је млађих притворено због истог отпора злу. Хоћеш и за њих рећи да су луди?

пс
шизофреничар је председник државе...лечени... и никад не залечени.

Ako nekog ko mrtav ozbiljan preti "teslom" ne možeš da nazoveš ludim koga onda možeš ? :think: U stvari možeš svakog ko ovog hadžiju uzima za ozbiljno. Ti su još luđi.

Svojevremeno ga je jurio FBI po Beogradu, uoci posete Bajdena Srbiji?!

1959097552468276bb3ab57355550082_big.jpg

Тај човек је апсолутно безобапасан - али "у страху су велике очи" и преступници и издајници на власти се плаше и своје сенке...

Ako nekog ko mrtav ozbiljan preti "teslom" ne možeš da nazoveš ludim koga onda možeš ? :think: U stvari možeš svakog ko ovog hadžiju uzima za ozbiljno. Ti su još luđi.

Да ли постоји веће лудило од затварања онога ко протествује због ширења болести?

Сиктер...

Back