HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
doshla 2011. ^_^
naravno nije se povecala za 10 stepeni :P
A nece ni u sledecih 100 godina.

Pazi ovamo. ti znas kada pada led (grad) da temperatura vazduha momentalno padne ze vise od deset stepeni.....

Dok postoji led na polovima i vrhovima visokih planina to HLADI PLANETU kao sto je hladi led kada pada...

Kada se taj led otkravi, temperatura ce automatski PORASTI za desetak i vise stepeni U PROSEKU na Zemlji!

A led se UVELIKO KRAVI, ostalo mu je samo malo vremena i TEMPERATURA STALNO RASTE!

Ono sto su naucnici ocekivali da ce da se desi za 100 godina desilo se SAMO U JEDNOJ GODINI! (u smislu kravljenja leda na planeti!)

Pazi ovamo. ti znas kada pada led (grad) da temperatura vazduha momentalno padne ze vise od deset stepeni.....

Dok postoji led na polovima i vrhovima visokih planina to HLADI PLANETU kao sto je hladi led kada pada...

Kada se taj led otkravi, temperatura ce automatski PORASTI za desetak i vise stepeni U PROSEKU na Zemlji!

A led se UVELIKO KRAVI, ostalo mu je samo malo vremena i TEMPERATURA STALNO RASTE!

Ono sto su naucnici ocekivali da ce da se desi za 100 godina desilo se SAMO U JEDNOJ GODINI! (u smislu kravljenja leda na planeti!)

Opet izmisljas :) I NEMA POTREBE da pises VELIKIM SLOVIMA!!!!

Secam se kada sam isao na Alpe, sedeo sam u podnozju planine uzivao na prolecnih 25c a par KM iznad mene je sve bilo zaledjeno...

Ja sam cuo da se kljucala voda najbrze zamrzava. Mora da ima neko objasnjenje. :per:

Reci ce neki da je sumskih pozara uvijek bilo. Da, bilo je, ali ne ovako ucestalo, kao sto su i zemljotresi ucestali, kao sto su ucestale poplave, odroni, tornada...Treci svjetski rat vec traje i vodi se oruzjem tipa HAARP.

Poslednja izmena:
Pazi malo ti iz Nju naua, ne pricaj tim tonom sa mnom, ja mogu olako da izadjem iz ovog tela i astralno projektujem uzmem malo suncevog plamena i zapalim ti ceo grad u potrazi za tobom. Ja sam samo postavio link, ne tvrdim da je braoni patuljak, ali verujem jeste Nibiru ili neki svemirski brod, samo sad jos klokiran/nevidljiv, i krece se poput Borga, samo okrugao, poput Krangovog iz dimenzije X.
Dakle znajuci cinjenicu da je svemir zasnovam multidimezionalnoj geometriji, ono sto izgleda kao kometa do tad ce doziveti transformaciju , kad stigne blize zemlji i drugim planetama, koristeci planetarna poravnjanja kroz zvezdane kapije vanzemaljci plave koze ce ili gadjati zemlju ili se iskrcati na zemlju u cilju spasenja. U to vreme ce i drevni Lemurijanci izaci iz podzemnih skrovista unutar zemlje i mozda bas na Exitu

Pazi malo ti iz Nju naua, ne pricaj tim tonom sa mnom, ja mogu olako da izadjem iz ovog tela i astralno projektujem uzmem malo suncevog plamena i zapalim ti ceo grad u potrazi za tobom. Ja sam samo postavio link, ne tvrdim da je braoni patuljak, ali verujem jeste Nibiru ili neki svemirski brod, samo sad jos klokiran/nevidljiv, i krece se poput Borga, samo okrugao, poput Krangovog iz dimenzije X.
Dakle znajuci cinjenicu da je svemir zasnovam multidimezionalnoj geometriji, ono sto izgleda kao kometa do tad ce doziveti transformaciju , kad stigne blize zemlji i drugim planetama, koristeci planetarna poravnjanja kroz zvezdane kapije vanzemaljci plave koze ce ili gadjati zemlju ili se iskrcati na zemlju u cilju spasenja. U to vreme ce i drevni Lemurijanci izaci iz podzemnih skrovista unutar zemlje i mozda bas na Exitu

Hahaha... hajde bas bi voleo to da vidim, izadji sta cekas. Al pazi da ne naletis na zastitni faktor C5G7, kupio sam ga od Kineza koji ga je dobio od njegovor ucitelja zastite od astralne projekcije...A imam i Force field iz 23v kada su Borovi svi pobijeni....

Opet pises gluposti o lemirijancima i ostalim stvarima... Kakvi bre kosmodromi, ko je tebi napunio luposti tim stvarima. Covece ovo je NPiM a ne Moja masta moze svasta....

Opustite se narode..po svemu sudeci ceka nas mini ledeno doba,kao ono 18ineke godine..
Izgleda se sunce trenutno cudno ponasa, i ulazi u neocekivano stanje niske aktivnosti, maltene da ni nema vise suncevih pega kao ranije.. ili je mozda ovo zatisje pre buru, tj supersolarnu oluju narednih godinu,dve koja nas ceka..

Linkovi:
http://nation.foxnews.com/culture/2...ing-be-damned-we-might-be-headed-mini-ice-age
http://cosmiclog.msnbc.msn.com/_news/2011/06/14/6857473-solar-forecast-hints-at-a-big-chill

@Тема:
Сунце лепо шљака већ 4,5+ милијарди година и када нас досада није спалило неће ни сада.
Већина електроенергетских система, бар у развијеним и средњеразвијеним државама оспосбљена је да се одупре некој јакој олуји са Сунца(једноставно се на сат- два искључе енергетски трафои, ако баш нема других могућности), а сателити на орбити одлазе у слип мод на неколико сати до пола дана.
Уосталом, од избијања олује до момента када маса наелектрисаних честица сунчевог ветра продре у атмосферу и у најгорем случају има преко 48 сати, тако да без панике, што се саме тем тиче, сем ако је плашење само себи сврха, тј адреналин, ово, оно....

@Тема:
Сунце лепо шљака већ 4,5+ милијарди година и када нас досада није спалило неће ни сада.
Већина електроенергетских система, бар у развијеним и средњеразвијеним државама оспосбљена је да се одупре некој јакој олуји са Сунца(једноставно се на сат- два искључе енергетски трафои, ако баш нема других могућности), а сателити на орбити одлазе у слип мод на неколико сати до пола дана.
Уосталом, од избијања олује до момента када маса наелектрисаних честица сунчевог ветра продре у атмосферу и у најгорем случају има преко 48 сати, тако да без панике, што се саме тем тиче, сем ако је плашење само себи сврха, тј адреналин, ово, оно....

Da ali zaboravljas da se ceo suncev sistem pa i galaksija krecu...tako da recimo, lupam sad malo, nas suncev sistem naleti na oblak neutrona ili guste tamne materije, i slicno, mogu da se jave posledice.
Takodje, postoje predvidjanja da delovi elektroenergetske mreze mogu biti potpuno onesposobljeni na 3 meseca do 5 godina, kao posledica najjace solarne oluje.

Takodje, edna zena je kontaktirala ljude koji se bave tematikom, kazavsi im da je njen suprug zaposlen u energetskoj kompaniji, i da joj je rekao da ocekuju dogadjaj u naredne 3-4 gopdine, koji ce svaki transformator (trafo stanicu) na svetu onesposobiti. i da pokusavaju trenutno da rese taj problem; ako ga ne nadju cela globalna mreza elektricne energije ce da se ugasi na neodredjeno.
u vezi tog dogadjaja spominje i nesto u vezi nekog elektromagnetnog oblaka u kosmosu, u koju suncev sistem pa i zemlja ulaze.
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_sol18.htm

Da ali zaboravljas da se ceo suncev sistem pa i galaksija krecu...tako da recimo, lupam sad malo, nas suncev sistem naleti na oblak neutrona ili guste tamne materije, i slicno, mogu da se jave posledice.
Takodje, postoje predvidjanja da delovi elektroenergetske mreze mogu biti potpuno onesposobljeni na 3 meseca do 5 godina, kao posledica najjace solarne oluje.

Takodje, edna zena je kontaktirala ljude koji se bave tematikom, kazavsi im da je njen suprug zaposlen u energetskoj kompaniji, i da joj je rekao da ocekuju dogadjaj u naredne 3-4 gopdine, koji ce svaki transformator (trafo stanicu) na svetu onesposobiti. i da pokusavaju trenutno da rese taj problem; ako ga ne nadju cela globalna mreza elektricne energije ce da se ugasi na neodredjeno.
u vezi tog dogadjaja spominje i nesto u vezi nekog elektromagnetnog oblaka u kosmosu, u koju suncev sistem pa i zemlja ulaze.
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_sol18.htm
Креће(сунчев систем) се око центра галаксије темпом око 220 милиона година за један обртај, тако да смо до сада имали око 40 обилазака.
Када сам споменуо енергетске трафое то су углавном они поред електрана и једноставнио се раздвоје растављачи и нема никакве катастрофе.
Нема ништа од електромагнетних облака(узгред постоји елктромагнетно зрачење звезда, али не и облак материје, сем побуђених, а то је бела кафа).
Ако те баш брине испад електроенергетског системна због корпускуларног или електромагнетног зрачења онда то може бити због нуклеарних експлозија(ел маг пулс), ето тек да имаш мало штофа за причу, иначе свемир је много безбедније место од Земље каквом смо је ми направили.

Креће(сунчев систем) се око центра галаксије темпом око 220 милиона година за један обртај, тако да смо до сада имали око 40 обилазака.
Када сам споменуо енергетске трафое то су углавном они поред електрана и једноставнио се раздвоје растављачи и нема никакве катастрофе.
Нема ништа од електромагнетних облака(узгред постоји елктромагнетно зрачење звезда, али не и облак материје, сем побуђених, а то је бела кафа).
Ако те баш брине испад електроенергетског системна због корпускуларног или електромагнетног зрачења онда то може бити због нуклеарних експлозија(ел маг пулс), ето тек да имаш мало штофа за причу, иначе свемир је много безбедније место од Земље каквом смо је ми направили.

e super. ako nam ti kazes da smo bezbedni onda nema da brinem. koga briga sta experti kazu. :)
p.s. ako vas stvarno zanima ozbiljnija diskusija o ovome, postoji par sajtova sa clanovima koji znaju sta pricaju..ipak je ovo forum za sire narodne mase, pogotovo za ovakvu temu..

e super. ako nam ti kazes da smo bezbedni onda nema da brinem. koga briga sta experti kazu. :)
p.s. ako vas stvarno zanima ozbiljnija diskusija o ovome, postoji par sajtova sa clanovima koji znaju sta pricaju..ipak je ovo forum za sire narodne mase, pogotovo za ovakvu temu..
Па немаш шта да бринеш,бићемо овде и за 5 и за 20 година, само ће теби требати неки нови разлог да паничиш јер ти је то у опису схватања живота.
Али ако баш хоћеш нешто узми од Исака Асимова ,,Примицање Катастрофа", добра књига са врло разумним приступом, а од домаћих сајтова и часописа ,,Астрономски Магазин", уместо макар каквих сензационализстичких глоопости.
А ту су у сајтови НАСА-е, ЕСА-е, Роскосмоса, Енергије, Макс Планк Института....

Па немаш шта да бринеш,бићемо овде и за 5 и за 20 година, само ће теби требати неки нови разлог да паничиш јер ти је то у опису схватања живота.
Али ако баш хоћеш нешто узми од Исака Асимова ,,Примицање Катастрофа", добра књига са врло разумним приступом, а од домаћих сајтова и часописа ,,Астрономски Магазин", уместо макар каквих сензационализстичких глоопости.
А ту су у сајтови НАСА-е, ЕСА-е, Роскосмоса, Енергије, Макс Планк Института....

Pisca naucne fantastike? Domace casopise i sajtove? NASA (Never A Straight Answer)-mislis da bi oni izneli u javnost bilo sta od ovoga da znaju? tnx but no tnx.
Opusteno narode, videcemo za par meseci ili godinu dana ko je bio u pravu.

Poslednja izmena:
Brown Dwarf
Jos nesto znaci vecina nauznika smatra da su brown dwarfs neuspele zvede :)

Pa ja idem logikom, ako je najblizi onda je udaljen oko 650.000.000km i nekom "objektu" ako se krece recimo kao vecina Kometa ili oko 32.000km/h trebace im oko 850dana da predje tu razdaljinu. E sada ako se krece brzinom kao Zemlja ili 30km/h onda dobijes 85.000 dana :) Ako idemo predpostavkom a je razdaljina izmedju Sunca i Zemlje 150.000.000km i da ce u narednih 15 meseci ta izmisljena glupost proci izmedju Sunca i Zemlje na recimo polovini, ili 75.000.000km i ako idemo predpostavkom da se krece brzinom od 32.000km onda mozemo lako izracunati razdaljinu, pod uslovom da Dreamer nije malo umislio stvari. A kako, pa neka se krece pravilinijski jer sigurno nece imati putanju kao pijani skot, onda izracunamo lako, pod uslovom da koristimo Pitagorinu teoremu, a ako sam dobro izracunao ( mada mislim da nisam jer sam premoren ), dobio sam da ja ta izmisljena planeta sada udaljena oko 370.000.000km Zanimljivo, ja je nisam uocio na nebu, a svaka logika nalaze da ce nesto velicine Jupitera ili vece i da se pri tome nalazi na 50% blize nego Jupiter, videti golim okom....

A da li je moguce videti smedjeg patuljka golim okom ili klasicnim teleskopom ako je blizu ili samo infrared?

ne stizem da trazim gde mi je tema o drugom suncu..
pa da stavim i ovaj album Dzona Lenona i Joko Ono- sa dva sunca na nebu.
Star Wars, Odisjea 2001 i Lenon.. svi imaju vizije o dva sunca. da li slucajno... ne mislim.

JohnLennon-albums-mindgames.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
ja sam pravi otac i stvoritelj supermena, i profesora x, kao jos nekih nadljudi, prava istorija stripa je krivotvorena.

21 Jun.. danas je letnja ravnodnevnica, najduzi suncani dan u godini..
proslavicu danasnji svoj dan nekom pozarem... objavite ovde sve sto ucinim, sad sam postao jedno sa suncem, prekjuce sam ciljao Jagodinu.. jos malo pa cu i NS.

lrg2.gif

full%20year%20wheel.jpg

U paganskim i IIuminatskim ritualima se danas pale lomace i vatrom obelezava ovaj dan. :/ http://en.wikipedia.org/wiki/Litha
pored jagodinske vatre, danas u vestima ruski avion stradao u pozaru, u Cileu erupcija vulkana, a dan je tek poceo..

Poslednja izmena od moderatora:
fema gradi kampove za izbeglice sirom usa i kupuje hranu za velike pare,s druge strane americka vojska razmesta naoruzanje ...ja mislim da se oni pripremaju za neku svetsku krizu
Očekuje se malo jači priliv uragana ove godine, a FEMA se već izblamirala sa Katrinom.
U svakom slučaju čak i kada bi zamislili ekstremnu sunčevu oluju koja nije bila ni u poslednjih 1G godina najviše bi naebali oni po kampovima.
A ako se radi o očekivanju političke nestabilnosti u svetu i nekoj svetskoj igranci, e onda će biti baš veselo.

Back