HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
једино још остаје нејасно
зашто по параметре мора да дође потпредседник
уз медијску буку:super:

једино још остаје нејасно
зашто по параметре мора да дође потпредседник
уз медијску буку:super:

Bajden je veliki igrac u spoljnoj politici USA i covek kome se veruje.
Plus, zvanicno, on dolazi iz sasvim drugih razloga, niko u zvanicnim medijima ne spominje TTO.

Ali su danas operativci CIA uhapsili coveka koji je pretio da ce srusiti Bajdenov avion elektromagnetnim talasima.

Logicno bi bilo da se svako nasmeje na tu pretnju, jer ko jos veruje u to ? Medjutim, njega su odmah uhapsili i sproveli u pravcu Lipovicke sume.

btw ne dolazi zbog oruzja, oruzje je davno kod njih. Biden hoce da se prihvati Nabuko naftovod a da se izbace Rusi iz igre. Zato sto on radi za zapadne Iluminate (ljudsko-reptilske porodice koje vladaju svetom), i da bi izbacili iz igre South Stream naftovod koji je u vlasnistvu ruske iluminati familije. Dakle to je borba izmedju Iluminata (ljudsko-reptilskih porodica koje vladaju svetom). Nema nikakve veze sa teslom niti sa oruzjem, to je odavno kod njih.

btw ne dolazi zbog oruzja, oruzje je davno kod njih. Biden hoce da se prihvati Nabuko naftovod a da se izbace Rusi iz igre. Zato sto on radi za zapadne Iluminate (ljudsko-reptilske porodice koje vladaju svetom), i da bi izbacili iz igre South Stream naftovod koji je u vlasnistvu ruske iluminati familije. Dakle to je borba izmedju Iluminata (ljudsko-reptilskih porodica koje vladaju svetom). Nema nikakve veze sa teslom niti sa oruzjem, to je odavno kod njih.

Oruzije se ne moze pokrenuti bez "kljuca".
Kljuc je ostavio Tesla u Srbiji.

A nije li cudno sto su ove nedelje u institut Vinca dosli ruski fizicari iz instituta Lomonosov ?

Kad smo vec kod Nikole Tesle, evo vam knjiga od Aleksandra Milinkovica ,,Nikola Tesla pronalazac za treci milenijum" http://www.scribd.com/doc/11701533/Aleksandar-Milinkovic-Tesla-Pronalazac-Za-Treci-Milenijum . Mislim da na 174. strani (ovo je drugo izdanje pa ne znam da li je bas na toj strani), u toj knjizi imate izjavu u kojoj se kaze da su u jednom Teslinom projektu, korisceni aparati vanzemaljskog porekla, koje su obezbedila bica sa Siriusa i Oriona.

Poslednja izmena:
tesla_colorado.jpg

Kao prvo to sto ti pricas da mi imamo neki kljuc nije sigurno istina, jer svi znamo kakvi smo mi srbi, takva neka tajna ne bi mogla da se cuva kod nas mesec dana a kamoli po tvojim recima nekoliko godina!
I sta lazes ljude bezveze, kao neko ti rekao za to, ma da!
I nije mi jasno sto se digla tolika prasina oko njegovog dolaska, pa sad izmisljaju i neke price za malu decu, sutra ce neko da kaze da svercuju vanzemaljce..:per:

Kao prvo to sto ti pricas da mi imamo neki kljuc nije sigurno istina, jer svi znamo kakvi smo mi srbi, takva neka tajna ne bi mogla da se cuva kod nas mesec dana a kamoli po tvojim recima nekoliko godina!:

Ja izmisljam a "svi znamo kakvi smo mi Srbi"...pa jos Srbi malim slovom.
Nisu ti argumenti bas uverljivi.

A sto tebi su uverljivi!
Kao da je bitno sto sam napisao malim slovima, nemas sta drugo da kazes pa ajde da mu ispravljam greske!Dovoljno za mene!

Bitnija je opaska na tvoju generalizaciju jednog citavog naroda .

Ja imam argumente - Bajden u Srbiji, fizicari sa Lomonosova u Vinci i Bildeberg grupa u Grckoj.

Bitnija je opaska na tvoju generalizaciju jednog citavog naroda .

Ja imam argumente - Bajden u Srbiji, fizicari sa Lomonosova u Vinci i Bildeberg grupa u Grckoj.

Brate malo slovo sam napisao zato sto je tri sata posle ponoci i nisam obracao paznju na to a ti tvoji argumenti ne znam da li moze da ubede jednu pametnu osobu!
Kao prvo kakve veze imaju fizicari sa Bajdenom i sa kljucem, sta oni su kao dosli da sprece da ovi daju kljuc bajdenu!

Brate malo slovo sam napisao zato sto je tri sata posle ponoci i nisam obracao paznju na to a ti tvoji argumenti ne znam da li moze da ubede jednu pametnu osobu!
Kao prvo kakve veze imaju fizicari sa Bajdenom i sa kljucem, sta oni su kao dosli da sprece da ovi daju kljuc bajdenu!

A Bilderberg u Grckoj ?

Ne znam kakve veze imaju, vreme ce pokazati. Rusi takodje razvijaju svoju verziju TTO-a. Takozvani Sojuz2 .

Mozda to ima neke veze ?

Zna li neko nesto vise o ovoj temi ?
Neki izvori kazu da je oruzije u Srbiji , a neki da je pak u USA ali da Srbija ima jedan deo koji je neophodan za njegovu upotrebu.
Mozda Bajden dolazi po parametre ?

Dakle, Teslino oruzije

Sta je to ?
Gde je ?
Kada ce se upotrebiti ?

Sve su papire Ameri dobro procesljali pa nam ih onda dali.I stace nama neko oruzje,da bolje zivimo od njega,pokorimo svet?!

Back