- Poruka
- 729
Uf... 'Ajde dobro, zakon o javnom informisanju je bio potpuno legalan po Ustavu (jer tako je rekao Slobin Ustavni sud),
jok nego ce biti neustavan zato sto je to rekao neki yopa na nekom tamo forumu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf... 'Ajde dobro, zakon o javnom informisanju je bio potpuno legalan po Ustavu (jer tako je rekao Slobin Ustavni sud),

pa ne znamo nismo mi policija,a niko sa foruma nije ni nikolic ni vucic,tako da si malo opalio glupost od teme zar ne?
Ako je greh izvrgavati ruglu radikalske birače po forumu neka tako budeJa sam cula da ce prvo uhapsiti Tebe Del - boy!

aha, jedva čekam da me uhapse![]()

upoznat si sa programskom šemom radikalskog studija b![]()

poslednje iseljenje nije izvršeno krajem marta 2004 godine, uveliko je Koštunica bio premijer.Govorim o lokalnoj vlasti ovde... slizali se wadikali sa DS, da ne poverujes. Zato mislim da ce slicno
biti i na nivou Republike. A, seca li se neko koji ishod bese, kada su trebali da isele SRS iz sedista stranke u Zemunu... a tada je na vlasti u BG i RS bila DS! Bilo je buke i halabuke, trenutnog odustajanja od iseljenja... i vise niko ne pomenu ishod u medijima... barem koliko se ja secam.
Govorim o lokalnoj vlasti ovde... slizali se wadikali sa DS, da ne poverujes. Zato mislim da ce slicno
biti i na nivou Republike. A, seca li se neko koji ishod bese, kada su trebali da isele SRS iz sedista stranke u Zemunu... a tada je na vlasti u BG i RS bila DS! Bilo je buke i halabuke, trenutnog odustajanja od iseljenja... i vise niko ne pomenu ishod u medijima... barem koliko se ja secam.
Pa vidis , to je recimo mozda i najbolja varijanta za Srbiju.......ali je to nemoguce uraditi posto je njihov cilj fotelja a ne boljitak zemlje..
a sta bi falilo recimo....
Da naprave kaoliciju DS i SRS, bez ijedne autobus stranke
Sta bi nam falilo onda?
ma ni sad ti ništa ne fali![]()
...Daju odresene ruke tuzilastvut...
Meni licno ne fali nista.
Znam da cu bez obzira na to ko je na vlasti morati da radim.
Kao sto sam i dosad
Prema broju mandata - tacno. Po progarmskim ciljevima, naravno - ne.
Kakve veze imaju programski ciljevi..
I jedni i drugi su za prikljucenje uniji.EU,
E sad.........Sto mi nikako da shvatimo da smo od EU udaljeni decenijama, pre svega u svojim glavama, i da je mnogo vaznije prvo pocistiti SVOJU kucu.
Ja verujem tebi da tako mislis, ali ne verujem da je to stvarno opredeljenje SRS. Ako se ne varam, skoro je predsednik stranke na sudjenju u Hagu javno izjavio i nabrojao koje su drzave neprijatelji Srbije, a radi se o vecini zemalja iz EU. E, tu ne vidim logiku kako Srbija na celu sa SRS zeli u Evropu, a predsednik partije prica drugu pricu... nestu tu ne stima, zar ne?
Hapsicemo zute!
Napaljena gologuzija, još nije ni postala vlast, a planira da hapsi, pušta ubice na slobodu...
Kao nekad što su prekodrinski Srbi radili po Srbiji.
Samo , ovaj put - neće moći !
I ako dođu u poziciju vlasti - izradiće ih žuti kao majmune (kao i više puta dosad).