Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cao ljudi jel zna ima li guzve na granicama itt jer za para dana idem do Atine pa na trajekt do Krita pa moram da se presaberem koliko ranije da krenem!!!!
Hvalaaaa
Cao ljudi jel zna ima li guzve na granicama itt jer za para dana idem do Atine pa na trajekt do Krita pa moram da se presaberem koliko ranije da krenem!!!!
Hvalaaaa
Vratili smo se iz Grcke u utorak, nismo cekali duze od 15 min ni na jednom prelazu. Na nasoj granici smo bili oko podne, ispred nas 5-6 vozila u koloni. Kad smo isli na tamo, 16.7., cekali smo oko pola sata na makedonskoj granici, oni nesto sporije kuckaju... Generalno, zavisi i od dana u nedelji...
Najvise smo cekali na naplatnoj rampi kod Nisa (!) Radile su im samo 2 kucice, a stigli se neki silni kamioni...
Cao Ema pa nemam pojma jos preko koje kompanije tj mog trajekta cu ici,koliko sam ja skapirao za krit iz Atine idu samo 2 i to u 9 i 10 uvece,jel ti znas nesto vise????
Hvala :-)
Cao Ema pa nemam pojma jos preko koje kompanije tj mog trajekta cu ici,koliko sam ja skapirao za krit iz Atine idu samo 2 i to u 9 i 10 uvece,jel ti znas nesto vise????
Hvala :-)
e, kad neces da me slusas (a i nema Galinija da pomogne). sve ti pise sa sajtu anek lines-a. ja sam racunala cenu u par kompanija i uvek se vracam na ANEK (oko 270 e)