Guzate devojke,

Mislim da guzate devojke nisu zdravije! Naime, imao sam svojevremeno priliku da posecujem jedan bordel(ako moze to tako da se nazove)na N.Beogradu i birao bih uglavnom devojke sa povecim guzama, posle nekog vremena "uobicajenih guza" vise nije bilo, malo sam se raspitao i sokirao sam se kada sam cuo da su devojke sa kojima sam toliko puta imao seks u bolnici, imale su sidu. Sreca moja pa sam koristio kondom svakog puta. Sad,ako sam stvorio paniku kod nekog ovim postom,ja se izvinjavam...

Nisi.... :)
to,pogotovo za bordele,je jedina stvar koju mozes da uradis ludost bi bila da neko spava sa devojkama tamo bez zashtite,ipak mi nemamo tako razvijene bordele ko Austrija,Svajcarska i neki u Americi koji imaju redovne preglede i to..

@ trucker

vidis,nisam razmisljala na taj nachin :) Ne znam,meni je uvek nekako delovalo da tipovi hoce ribe sa velikim dupetom,ama po svaku cenu,cak i budu sa devojkom koja recimo ima dupe,a nema nishta drugo...da se razumemo,ova devojka o kojoj ja govorim je imala karakter,i pamet,i... jedinstveno dupe z:mrgreen: ali generalno sam primetila bar ja da uvek hoce vece...ali jeste,shto ti kazes,u pitanju je sklad. Mislim da nisam videla devojku koja je imala i extra dupe i extra grudi,nekako mi se uvek cini da mozes imati jache samo jedno od ta dva,drugo ce biti ili ''dobro'' ili pratece,ili loshije. Nije sad poenta da kazem da nisam videla ribe koje su imale i dobre sise i dobre grudi,samo hocu da kazem da nisam videla ribu sa grudima za pozeleti+dupetom za pozeleti. Sad ''extra'' i sise i dupe za pozeleti mogu kod svakog razliciti da budu jer su nam drugaciji ukusi,al nisam vidjala puno zena za Beyonce dupetom i grudima..pa,ne znam sad da navedem koga. Sem naravno,nepobedive,Barbare Mori z:mrgreen:

Molim da se obrati paznja na 0:12-0:!6

Back