Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 12.151
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaTo je neka tvoja proizvoljna procena. Ne postoji zvanična vest da se tako nešto dešava.
to su 44% to nije maloMisliš ljudi koji su sposobni za samostalan život, bez da vise na grbači poreskih obveznika, sposobni da ulove, odgaje, uberu svoju hranu, sposobni da izgrade, poprave...?
Prihvatili, ne prihvatili...22 od 50 je manjina.
Pogledajte prilog 1683041
imas informacija koliko hoces u internetDaj link
Imam, ali to što ti pričaš nema.imas informacija koliko hoces u internet
jedan primjer uvezi raspadanje usaImam, ali to što ti pričaš nema.
Donosiš pogrešne zaključke jer bi voleo da je to istina. Vidiš ono što ne postoji.
Kao da je @Тихи pisao, al ne nemačkom.jedan primjer uvezi raspadanje usa
https://www.bayerische-staatszeitun...nigten-staaten-rueckt-naeher.html#topPosition
Ti ne razumes sta je to demokratija.Neka bude da je i tako. Ako su takvi većina oni po svim parametrima demokratije i glasanja treba da vladaju. Većina daje vlast. Vi pametni i obrazovani se preselite tamo gde su pametni većina.
Ili čekajte da se ovi edukuju i opamete. Šta da vam kažem.
Da malo ironišem jeste demokratski jer država koji ti obozavas, Amerika, je otela mnogo kuća, razrušila ih, opljackala, pobila njihove vlasnike - i opet je smatraš za demokratiju. I to je upravo uradila vlast za koju je glasala većina Amera .Ako vecina izglasa da ti treba oteti kucu, ti mislis da je to demokratski, jer je eto vecina glasala za to?
U Srbiji je na vlasti grupa ljudi koja je direktno povezana sa najgorim kriminalcima, mafijasima i ubicama u Srbiji. Kontrolisu skoro sav domaci kapital, a onaj koji ne kontrolisu, zestoku napadaju, sa zeljom da ga uniste u potpunosti.Da malo ironišem jeste demokratski jer država koji ti obozavas, Amerika, je otela mnogo kuća, razrušila ih, opljackala, pobila njihove vlasnike - i opet je smatraš za demokratiju. I to je upravo uradila vlast za koju je glasala većina Amera .
Ti si kao onaj koji se zgražava na one sto opljačkaju trafiku a istovremeno je najbolji ortak sa dilerima droge i ubicama.
Pa ti vidi.
U Srbiji je na vlasti grupa ljudi koja je direktno povezana sa najgorim kriminalcima, mafijasima i ubicama u Srbiji. Kontrolisu skoro sav domaci kapital, a onaj koji ne kontrolisu, zestoku napadaju, sa zeljom da ga uniste u potpunosti.
Sa drugr strane, Amerika ima 100 centara moci i kapitala.
Pa ti vidi.
Realno, nikog ne zanimaju vasi udbaski narativi.To su samo tvoje reči. Realno u gadnom si tripu i svaka diskusija sa tobom je čisto gubljenje vremena.
Već sam te pitao, ali evo opet: Gde si to pročitao?nista inace 22 drzave od usa ne akzeptiraju trump kao president
22 drzave od 50 drzava usa njega ne akceptiraju kao presidentVeć sam te pitao, ali evo opet: Gde si to pročitao?
Jedina vest gde se pominju 22 države sa demokratskom vladom je ona gde su "22 države podnele tužbe zbog Trampovog pokušaja da ukine državljanstvo po rođenju".
To ni u kom slučaju ne znači da one ne priznaju Trampa za predsednika
Misliš da ako ponoviš dovoljan broj puta onda to postaje istina?22 drzave od 50 drzava usa njega ne akceptiraju kao president
Ja to mislimMisliš da ako ponoviš dovoljan broj puta onda to postaje istina?
ja kazem istinuMisliš da ako ponoviš dovoljan broj puta onda to postaje istina?