Guverner Kalifornije kritikuje Trampovu administraciju

Pises gluposti, ....
Samo pokusavam da te osvestim, ali tesko ide, previse Bajdenofilnih sentimenata se zaparolozilo. :p
Da si iole obavesten i da znas sta pises znao bi da su nasi studenti podrzani sirom sveta.
Po ljudima koje znam iz Bosne, nisu ni culi za neke proteste kod nas. Moras to malo bolje da dokazes. Inace, i Severnokorejci veruju da svi znaju da su oni prvaci sveta u fudbalu.

Sam se ukopavas sve dublje :lol:
2 i 2 su 22 slazem se
Ona većina studenata koja želi predavanje i ispite odjednom sad nisu studenti? Samo su ovi što šetaju, blokiraju i piče mali fudbal po mostovima?
Neće da može.
Imas svake godine i u srednjim skolama neke koji ni ne dolaze u iste (tipa treci razred beogradske gimnazije - na casovima ih standardno prisutno 10 od 30), zavrse uredno, oni su nasa buducnost...

Isto kako znas i da ceo svet prati nase proteste zbog nadstresnice, sve ti verujemo na rec. :lol:

Nego, ta americka razlika je i skroz nebitna, sta mene briga sto neki gej iz Njujorka glasa za Kamalu, a farmer domacin za Trampa...? Ciji je tu glas validniji.
Zasto citiras moj post koji nije upucen tebi? Vec se sam ne drzis svoje teme, a , molim te, okani se I mene.
Vazi?

Stereotip.

Netačan, naravno.
Nije stereotip za demokratske države, zaista je tako… u republikanskim naravno, svaki republikanski kandidat je podržan od većine stanovnistva

Misliš, većinski su glasali za Kamalu Haris?
Da su sve demokrate glasale za Harris, rezultat izbor bi bio drugaciji…problem je bio zato sto je većina demokratskih glasača smatrala da su i Biden i Harris “ losi” kandidati, i umesto glasanja, mnogi su jednostavno bili uzdržani, tj nisu ni izasli na glasanje, nezadovoljnim opcijama. Svakako nijedan demokrata nije glasao za Trump, jer mu se nije svidela Harris…
Trump, sa druge strane već duže vreme vodi kampanju “zrtve”, i huška narod svojim nacionalističkim stavovima, pa posto je ljudima dokurc..la demokratska politika tipa - svačija ljudska prava mora de se poštuju - (citaj: svi imaju prava, samo mi sto plaćamo porez nemamo ama bas nikakva), onda su ljudi bili motivisani da glasaju za njega.

Slabije osvesceni i manje edukovani. Bez ikakvog ponizavanja, taj sloj ljudi glasa za Trampa.
Kao ovde za AV.
Misliš ljudi koji su sposobni za samostalan život, bez da vise na grbači poreskih obveznika, sposobni da ulove, odgaje, uberu svoju hranu, sposobni da izgrade, poprave...?
22 us drzave ne akceptiraju predident trump
Prihvatili, ne prihvatili...22 od 50 je manjina.
Screenshot_345.png

Back