- Poruka
- 116
Dobro veče.
Da li bi vam smetalo kada bi vaša partnerka gledala neku seriju na tv-u dok vam puši?
Da li bi vam smetalo kada bi vaša partnerka gledala neku seriju na tv-u dok vam puši?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče.
Dobro veče.
...propalice, gledo bi shpansku seriju vishe puta u toku dana samo zaradi pushenja, ***** jedna, samo da znash da si me razocharo mnogo...uopste mi nebi smetalo ! ako moze to da ponovi i vise puta u toku dana jos bolje ....
...propalice, gledo bi shpansku seriju vishe puta u toku dana samo zaradi pushenja, ***** jedna, samo da znash da si me razocharo mnogo...
...propalice, gledo bi shpansku seriju vishe puta u toku dana samo zaradi pushenja, ***** jedna, samo da znash da si me razocharo mnogo...
Vidi se da nikad nisi pusila.
...ne volim taj naziv vasha partnerka, nekako mi to mnogo poslovno zvuchi i hladno, vishe volim vasha ljubav, vashe cunce, vasha dusha, meda, mica, milica, pile, srce, zlato, prasence, beba ili sl...
...i to pushi mi isto nekako sirovo zvuchi, bolje ljubi pishu, radi ono ustima, mamla tuljana, ili sl...
pa i nisam...ja sam nepusač
Dobro veče.
...ne volim taj naziv vasha partnerka, nekako mi to mnogo poslovno zvuchi i hladno, vishe volim vasha ljubav, vashe cunce, vasha dusha, meda, mica, milica, pile, srce, zlato, prasence, beba ili sl...
...i to pushi mi isto nekako sirovo zvuchi, bolje ljubi pishu, radi ono ustima, mamla tuljana, ili sl...
... vikao bi : " Oooooooh, Diooooos miooooooooooo "