Гушење слобода и људских права

Гушење и забрана рада "Курира", забрана слободе кретања и окупљања у граду, хапшења припадника српских организација, најава трајне забране рада свих српских организација... чему све ово води? Да ли режим стварно мисли да ће уз помоћ пандура и американаца успети да успостави нацистичку државу у Србији?

Ко ће да прича о лоповима и злочинцима из ДС-а, Г17, ЛДП-а... ако неће "Курир"? Можда немачки "Блиц", хрватски Ало", Ђиласов "Прес", режимске "Новости"?

.

Nije zanimljivo ako nema KURIRA.
Ovako se bar znalo ko drzi zacelje.

u sustini nije me ni briga..presli smo crtu preko koje se ne prelazi..i iza koje nema nazad..sta da se radi..

opet smo protiv nadmocnijeg neprijatelja..sami sebe porazili..
uostalom svakog dana x puta budem svedok istinitosti muratovog saveta bajazitu "ako zelis poraziti srbe moras se osloniti iskljucivo na srbe oni ce to uraditi bolje od tebe"

ne zelim vise da budem ni da se osecam pripadnikom nacije koja je postala psihijatrijski slucaj

Тихи
Strasno sta se desava u nasoj zemlji.....

Sto ti kazes ispada da nemamo ni opoziciju i da nema ko narod da pozove na ulice i povede u borbi protiv ovog zla!

Nije mi jasno zasto spavaju kostunica i radikali? Sta cekaju?
Ма написао сам истину о њима - о опозицији, али ми је модератор то избрисао и банов... пардон, бановао је Парсифала, али ја нисам тај... овај... мислим Парсифал.

Пресретач
Ма нема гушење слободе и људских права у Србији .
Наравно да нема, а ако не поверујеш у то увереиће те момци у црним кошуљама који су преплавили улице нашег лепог концетрационог логора.
(Ево док куцам ове речи, прсти ми дрхте, капљице зноја ми росе нежно лице, док уплашено гледам преко рамена, очекујући специјалце нацистичког окупационог режима да ме одведу у тамницу).

.

Poslednja izmena:
Наравно да нема, а ако не поверујеш у то увереиће те момци у црним кошуљама који су преплавили улице нашег лепог концетрационог логора.
(Ево док куцам ове речи, прсти ми дрхте, капљице зноја ми росе нежно лице, док уплашеног гледам преко рамена очекујући десантну јединицу нацистичког окупационог режима да и мене одведе у режимску тамницу).

Буди храбар и сети се Малог Радојице.

Back