Gurovicu ipak zabranjen ulazak Hrvatsku!!!

• Začetnik teme Začetnik teme vlama
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vlama

Obećava
Poruka
63
Hrvatske vlasti i MUP ove drzave zabranio je ulaz u "njihovu lijepu" kosarkasu Partizana Milanu Gurovicu, uz obrazlozenje da ima tetovazu fasiste na ramenu i da nije pozeljan u onoj pederskoj zemlji!
Ipak ima i jedna lepa vest, a to je da ce Partizan istupiti iz Gumarske lige i na taj nacin dovesti do raspada ovo glupo takmicenje i spasiti nasu kosarku!

Opsirnije na: http//.www.b92.net/sport/

Ma jasta tako nam i treba kad si dozvoljavamo da takvi nacisti i fasisti nas nazivaju istim imenima.
Partizan ne bi trebao da putuje u zagreb (namerno sam pisao malim slovom), a onda gospoda Kostunica i ostali iz vlade da reaguju i stanu iza Gurovica i Partizana jel ipak nisu oni samo njih napali sad vec i sve nas cija je to istorija.
Posle bi ih tuzio na medjunarodnom sudu jel nigde nije dokazano da je Draza Mihajlovic bio fasista.
I na kraju udrite govna sutra ako odete u lepu njihovu.

vlama:
Ipak ima i jedna lepa vest, a to je da ce Partizan istupiti iz Gumarske lige i na taj nacin dovesti do raspada ovo glupo takmicenje i spasiti nasu kosarku!

Иако навијам за Звезду (коначно отишао Словенац), морам признати да је једино Партизан показао интерес за нашу клупску кошарку! Надам се да ће се остали клубови коначно пробудити!

P.S. А што се тиче забране оне усташке творевине Чичи да дође, вероватно је то њихов вековни комплекс према Србима. Да не причам да је генерал био једини легитимни борац против фашиста у WW2...али добро...да се не увреде и неки наши...

To je samo josh jedna fobichna izjava Hrvata, ali i medijska pompa da bi ljudi tamo doshli da gledaju utakmice Guma lige(protiv Zvezde u Zagrebu bila je poluprazna dvorana!).Mada smatram da im to nije bilo ni potrebno jer kada Partizan gostuje U HRV,SLO i BOS, za razliku od gore pomenutog tima su uvek :!: pune dvorane.Ljudi znaju koji je najveci tim u Beogradu.

Nisam stigao da napisem sve kad sam zapocinjao temu jer sam bio jako iznerviran i onim sto sam cuo!
1.Jako me je zabolelo sto su Cicu nazvali fasistom i bradatom spodobom
2.Jos vise to sto nasa vlast ne reaguje onaj Kostunica je pravi mrtvak pa da su ubili coveka on bi izjavio:Ohh, Boze sto me svi tako gledaju,ihh pa desava se da ubiju coveka...
3.Zar se niko ne seca sta su Milan i uopste Partizan dali nasoj kosarci, zar niko nece njima u odbranu, setite se Kranja i vaterpola, tada su se igraci tukli i niko opet nista nije uradio
4.Boli me to sto se tek u nevolji vidi koliko smo mi los narod,zasto svi cutimo??
Ima jos mnogo toga, ali nije vazno necu da vredjam nikoga vise,
i nadam se u Boziju pomoc da ih dobijemo da vide ko je bolji uvek bio, pa da onda lepo kazemo ZDRAVO toj Gumarskoj ligi

Не желим да уплићем политику на овом форуму, али ми се некако чини да је ово покушај усташа да замене улоге у WW2! Држава која је пре пола века отворено подржавала фашизам и у којој и сада на концерте оног усташе Томсона (или Томпсона не знам) долази по 10 000 људи покушава сада да се опере (и не само то...такође да свали кривицу на нас). Не да је безобразно...него је дрско до бола.
Најстрашније је што ове наше пичк*тине од политичара ћуте и ништа не говоре!

Nisam bila za to da se oformi ova Jadranska liga.Bila sam u pravu....Iako svi pricaju da su se stvari iznormalizovale ja dok sam ziva necu ici u Hrvatsku...Kakvo pomirenje i gluposti...A da ne pominjem kako dosadise i Bogu i narodu pojavljivanjem na TV Pinku.Kao da mi nemamo bolje pevace,glumce i sl.Ma dajte molim vas!
ps:Cast izuzecima...

Back