Guranje Obradovića i Martinovića i opšti metež u Skupštini Srbije

A ti nisi za SNS? Onako, objektivno si video da je Boško uleteo u Skupštinu da se obračunava?

E pa vidiš, na snimku se sasvim lepo vidi da je Boško ušao u Skupštinu da bi pokazao plakate i pozvao Skupštinu Srbije da reaguje, a poslanik preletač Martinović je ustao sa stolice i poleteo ka Bošku sa očiglednom namerom da se, kako ti to kažeš, obračunava.

Pa te još jednom pitam i nadam se konačno ćeš ili odgovoriti ili prestati da se oglašavaš po ovoj temi:
- Da li ti podržavaš Martinovića, njegovu želju da se obračunava kao i cepanje plakata koje je doneo Boško?

Martinovic je idiot, debil, dodaj sta god zelis neces pogresiti. Ali je u ovoj prici on sporedan lik. Odakle ideja da ces jednim cirkusom u skupstini pomoci Srbima u CG. Odakle ideja da se za zakon donesen u CG upada u Skupstinu Srbije. Sta je konkretno od citavog cirkusa imao nas narod u CG. U krajnjem slucaju kakvo je to srbovanje u centru Beograda i taj kafanski patriorizam pomogao bilo kome od nasih bilo kuda.

Ovde se trazi neka reakcija Srbije, a niko ne zna konkretno sta bi to bilo. Ovo nije prvi ni najkrvaviji noz u ledja, sad ne vise ni u ledja, sad vec u grudi, Milovog rezima. I on ovo ne bi doneo da nije imao podrsku zapada, jer jedan ovakav zakon je bruka za 21. vek. Ali i danas se dokazuje da je protiv Srba sve dozvoljeno.

Kako u toj situaciji da ucinis nesto da nas narod dole i crkva imaju korist. Ako nemas neki potez, onda bolje cuti, nego da dajes neke zapaljive izjave, da nalozis dole ljude, a da oni stradaju da budu hapseni, da provode godine po Milovim kazamatima, a da odavde ne stigne nikakva pomoc.

A bilo je ovde predloga, da se krene vojno. Ej, krenes vojno na zemlju koju si nekad smatrao Srpskom Spartom a koja je danas NATO pudlica koju ce sve zemlje clanice da brane. Da krenes vojno pa da rizikujes proterivanje i poslednjeg Srbina koji tamo dise. Ili da im uvedemo neke sankcije. Jos jedan u nizu idiotskih predloga. Da uvodis sankcije zemlji sa kojom imas suficit i to ogroman suficit i gde gledas kako jos vise robe da izvezes tamo. Jer koja bi to konkretno bila korist, da ostavis tu trecinu stanovnistva, nasih Srba, bez robe tim nekim embargom, a da otvoris prostor da drugi zarade tamo.

Ili neko dizanje ograde. Ne samo sto je to danas u 21. veku nemoguce, nego sto bi na taj nacini podigao ogradu za vise od 200.000 Srba koji zive u CG.

Dakle sta je to ostalo sto bi na neki nacin ostetio samo Milovom rezimu a ne bi naneo stetu Srbima.

Jedino sto meni pada na pamet je zabrana ulaska za odredjene njuske. Jer najveca kazna za svakog crnogorca je da mu zabranis Beograd. Ali ni tu ne bi toliko mogao da targetras vlast, vec pre svega kriimose. Meni ni dan danas nije jasno zasto trpimo po Srbiji silne skaljarce i kavcane i ostale razbojnike da imaju prebivaliste kod nas i da im dajemo drzavljanstva, kada sav taj sljam mozemo proterati odakle su dosli. Ako Milova gov.na mogu da zabranjuju ulaz nasim piscima, svestenicima, akademicima, valjda mi mozemo njihovim mafijasima. Zasto i danas to trpimo nije mii jasno. Zasto jedan IZDAJNIK Svetozar Marovic ima prebivaliste u Srbiji i nase drzavljanstvo, kada je jedan od zasluznijih za crnogorsku nezavisnost. A stradao je ne zato sto je bio pro/srpski orijentisan, vec zato sto je postao pretnja Milu. I on i sin njegov uzivao sve blagodeti Srbije. To je ono sto meni itekako smeta. Kao sto ce onaj njihov biznismen Knezevic, koji danas mraci protiv Mila a direktni je sponzor i tog rezima i crnogorske nezavisnosti, u nekom trenutku dobiiti i nase drzavljanstvo i nasu zastiitu.

Cime su nas ti ljudi zaduzili osim sto su radili najprljavnijii posao protiv Srbije. Za sad od svih crnogorskih mafijiasa nastradala samo Soraja kojoj je bio zabranjen ulaz u Srbiju. Ali ona dobila dozvolu kada je drukala one crnogorske mafijase sa kojima se druzila.
 
Da li vi djilasovci nekad stanete da razmislite pre nego sto ucinite nesto retardirano. Jer ako je ova Boletova akcija odradjena posle razmisljanja, onda zaista je to zaista zabrinjavajuce. Junacenje u centru Beograda, velika hrabrost iskazana. Sta je retardiranije u ovome to je tesko utvrditi. To sto narodni poslanik, kojii ima svu slobodu da prisustvuje sednici, da sa govornice proziva Vujagu i ekipu sto ne pale svih 12 migova za juris na Mila, umesto toga odlucuje da provali u skupstinu i udje u fajt sa jos jednim debilom sa suprotne strane.

Verujem da nasa braca u CG imaju veliku korist od takvog poteza djlasovog udarnika. Sve sami heroji koji bez straha srbuju u centru Beograda.

Za to vreme nasa braca dole u CG rade ono sto treba da rade i nemaju vremena da gledaju cirkus koji mu ove dijabole priredjuju u Beogradu.

Provalio u skupštinu???Mislim da je ušao najnormalnije,jer na to ima pravo.Crni fobose.To tvoje je progresivno,da ne kažem napredno :mrgreen:
 

Back
Top