Guns'n'Roses

e pa to je ako si siguran da cesh se sviranjem izdrzavati...ja ne znam kako si dogurao do faxa:lol:
ja sviram mozda 1,1 i po sat dnevno, ne vishe:think:
nisam siguran, niti mi ikad palo na pamet da se izdrzhavam s sviranjem gitare... ja najvishe sviram zbog sebe jer to je neshto shto najvishe volim... kako sam dogurao do fax-a... pa lako :) tako tje biti i ubudutje xD

vremena za sviranje uvek nadjesh ako hotjesh... *** netju pogledati 2 filma nego tju svirati 3-4h i tako... i dosta puta bude da umesto sto sad k.enjam ovde i cheprkam po netu da uzmem da sviram....
dosta sam pichao i smarao... ajd pozz!

GnR Rules! :orkestar:

nisam siguran, niti mi ikad palo na pamet da se izdrzhavam s sviranjem gitare... ja najvishe sviram zbog sebe jer to je neshto shto najvishe volim... kako sam dogurao do fax-a... pa lako :) tako tje biti i ubudutje xD

vremena za sviranje uvek nadjesh ako hotjesh... *** netju pogledati 2 filma nego tju svirati 3-4h i tako... i dosta puta bude da umesto sto sad k.enjam ovde i cheprkam po netu da uzmem da sviram....
dosta sam pichao i smarao... ajd pozz!

GnR Rules! :orkestar:

to si bash u pravu....sad cu i ja tako:mrgreen:
a shta znash sve od gunsa?

ja bas volem gradjanski rat.kad kaze ono:

Look at your young men fighting
Look at your women crying
Look at your young men dying
The way they've always done before

Look at the hate we're breeding
Look at the fear we're feeding
Look at the lives we're leading
The way we've always done before

tad se najezim.uvek!!!!

spot..nije civil war.....verovatno da je dont cry,iz par razloga,pa patience..al november rain je neprevazidjen..volim te tako "filmske spotove"iako ce mnogi reci da je otrcano

to si bash u pravu....sad cu i ja tako:mrgreen:
a shta znash sve od gunsa?

samo napred :)

shta znam.. pa nem pojma.. dosta dugo nisam svirao ni skidao gunse...
al chega se setjam da mogu oma da odsviram je Sweet Child, Patience, Civil War, You Could Be Mine, WTTJ, Don't Cry, Novembar Rain samo onaj zadnji solo nisam bash najbolje skidao improvizujem neke delove... mada to mi morao skoro da sredim :), KOHD, Live and let die... ma od njih bi sve mogao da skidam, sto se mene tiche pravio bi tribute to gnr, al ne znam koji bi to pevach mogao da uradi....

najbolja pesma... to ne mozhe da se izdvoji
u poslednje vreme je to Civil War i mozda There Was A Time...

samo napred :)

shta znam.. pa nem pojma.. dosta dugo nisam svirao ni skidao gunse...
al chega se setjam da mogu oma da odsviram je Sweet Child, Patience, Civil War, You Could Be Mine, WTTJ, Don't Cry, Novembar Rain samo onaj zadnji solo nisam bash najbolje skidao improvizujem neke delove... mada to mi morao skoro da sredim :), KOHD, Live and let die... ma od njih bi sve mogao da skidam, sto se mene tiche pravio bi tribute to gnr, al ne znam koji bi to pevach mogao da uradi....

najbolja pesma... to ne mozhe da se izdvoji
u poslednje vreme je to Civil War i mozda There Was A Time...

pa jeb o te, ti sve znash:D
ja sam odluchio da preko letnjeg raspusta kad budem radio u perioni da sve pare dam za elektricnu...da bih mogao da sviram Gunse!:mrgreen:

Ste slusali stvari sa unwanted illusions?

Zaista mislis da ce ovde neko znati sta je unwanted illusion?
Mislim jos jedan album koji je napravio neki fan sa neizdatim pesmama i okacio na net... Crash Diet je najbolja pesma odatle, volim i Axlovo pevanje yesterdays-a sa West Arkeenom iz Scrap bara, mada postoji i video toga... i It Tastes Good, Don't It je do jaja samo *** loseg kvaliteta :) Vise volim kada je pevao (repovao) tu pesmu u sred Rocket Queena (npr Tokyo '92)
Verujem da jos samo Sergi0 zna za te pesme sa albuma

Poslednja izmena:

Back