Guns'n'Roses

Nista zanimljivo... Slash izasao, prestavio najbolji rock spot za 2008. i otisao... Inace mogu da kazem da se doterao... smrsao je i ofarbao one sede xD
Postavicu video do sutra, ako neko to ne ucini pre mene na you tubeu x)

Poslednja izmena:
Dje ste raja kad pre ispisaste swe owo xD...Saro Hipi me smara za tebe i trazhio mi je twoj broj :mrgreen: lol izgleda da tjesh ti meni da budesh kuma hahaha :P GnR Rulz ! :mrgreen: (inache wi ne znate da gnr rulz lol :P ) joj nadams e da tje owaj Axl da se seti da izdaju album shto pre al da bude dobro odradjennnnnn aaaaaaaaaaaa

Hahahahaaaaa...ja kuma tebi>.....:lol:nisam znala da mu cale radi u pakistanu brate:eek:a njegova tetka i moja keva se pre druzile:klap:al dzabe se nadash,imam ja mog bojfrenda:plea::hahaha:

nego,danas sam ladno u prodavnici bele tehnike stajala ispred jednog tv-a.....pogadjajte za kaj?!pa ofc biJo prenos onog cuda!!!!:zaljubljena:

Hahahahaaaaa...ja kuma tebi>.....:lol:nisam znala da mu cale radi u pakistanu brate:eek:a njegova tetka i moja keva se pre druzile:klap:al dzabe se nadash,imam ja mog bojfrenda:plea::hahaha:

nego,danas sam ladno u prodavnici bele tehnike stajala ispred jednog tv-a.....pogadjajte za kaj?!pa ofc biJo prenos onog cuda!!!!:zaljubljena:

Ma kakw bojfrend bre moj kum nezamenjljiw xD lol i shta si lepo widela na prenosu xD

ccc koliko spama na jednom mestu :P xD

guuuuuuuuuuuuuuunsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xD

... al sam se smorio, chim sam doshao 'vamo... al ajd kad sam vetj tu

sh'a mislite otje izatji ovde godine demokratija od gunsa? :)

Back