Guns'n'Roses

sta ja znam za ovu novu pesmu......ne lici na stare Gunse, ali ima neki svoj fazon....uvek kazem da nije trebao da ovo radi pod imenom Guins n ROses, neka napravi Axl Rose band pa nek ubacuje ovakve pesme, jer ovo ne lici na G n' R ...jedino mi There Was a Time malo vuce na stare pesme....

važan samo da se njega napale klinke. miš da je on smislio intro za sweet child o mine ili rif za welcome to the jungle? jok, on samo napiše neku ljigu i otkrešti je.. bar je bolji od ozija, ozi nije ni tolko.

sta ja znam za ovu novu pesmu......ne lici na stare Gunse, ali ima neki svoj fazon....uvek kazem da nije trebao da ovo radi pod imenom Guins n ROses, neka napravi Axl Rose band pa nek ubacuje ovakve pesme, jer ovo ne lici na G n' R ...jedino mi There Was a Time malo vuce na stare pesme....

HAHA. Pa da su nekako hronoloshki rasporedili albume mozhda bi se bolje razlozhila neka muzichka evolucija u korist ljubavi a ne novca, kao shto su prodali svih 5 albuma kroz samo 6 godina ne bi li se nakupili novaca i novaca :D ... Shtavishe neki textovi pesama i nisu pisani od strane benda ili su to obrade, otkud znam. Setjam se samo kako smo burazer i ja kao klinci voleli da gledamo Axl-a kako skakutje po bini :)

Poslednja izmena:
HAHA. Pa da su nekako hronoloshki rasporedili albume mozhda bi se bolje razlozhila neka muzichka evolucija u korist ljubavi a ne novca, kao shto su prodali svih 5 albuma kroz samo 6 godina ne bi li se nakupili novaca i novaca :D ... Shtavishe neki textovi pesama i nisu pisani od strane benda ili su to obrade, otkud znam. Setjam se samo kako smo burazer i ja kao klinci voleli da gledamo axel-a kako skakutje po bini :)

Pise se Axl :P

Tako je rokerko,druze,prijatelje,kolega-SLASH je najbolji

e......ne zajebavam se sad:Slash(:heart:moje)odgovorio.........poshtom...........na kucnu adresu.poslao sliku sa oshtampanim autogramom,a pozadi flomasterom nacrtana lobanja sa njegovim sheshirom i pljugom.....a ispod pisshe RIF 'n' ROCK...............kad ne crkoh od srece!!!!!!!!!!!!!:vatromet:aj uslikacu pa cu metnuti,ako 'ocete

Tako je rokerko,druze,prijatelje,kolega-SLASH je najbolji

e......ne zajebavam se sad:Slash(:heart:moje)odgovorio.........poshtom...........na kucnu adresu.poslao sliku sa oshtampanim autogramom,a pozadi flomasterom nacrtana lobanja sa njegovim sheshirom i pljugom.....a ispod pisshe RIF 'n' ROCK...............kad ne crkoh od srece!!!!!!!!!!!!!:vatromet:aj uslikacu pa cu metnuti,ako 'ocete

Aaaaaj blago tebi. . nesreco jedna. . hehehe
Jel stavio i pljugu u koverat :mrgreen:

Blago tebi !!!!!!

Back