@NewRose: ne mozes uporedjivati danasnje bendove sa njima.. mada ni za njih ne moze da se kazu da su ne znam ni ja koliko stari bend :wink: uostalom, muzika se menja, druge stvari se slusaju, nazalost prodaju pa se zato vrlo cesto sviraju.. no, poenta je.. da ne mozes ti da uporedjujes njih sa danasnjim bendovima, to je kao uporedjivanje Beatles-a, sa neznamnijakim ko je bio posle njih... hm.. da.. shvatila sa?

nadam se..

(danas sam sva pogubljena

) i jos nesto.. ne mozes za RHCP da kazes da su rock.. jer to nije cista muzika.. ima dosta mesavina u njoj :wink:
sto se tice cuvene droge.. pa naravno da nisu jedini, svi oni izlaze na scenu naduvani.. ali sto kaze moja ortakinja oni bar uzimaju ciste droge, a ne..
a znas sta mi nije jasno.. zasto si toliko opsednuta Axlom i njegovim ,sorcevima' ?? :?

kao sto rekoh meni on nije nista posebno.. mislim sladak je.. ali su mu noge.. bljjjjj..

a Slash! SLASH!!!! nisam vam rekla da sam ga videla na TV-u? AAAAAAAAAAAAAA ja sam vristala.. bila neka emisija na B92.. i pricali o Slash's snakepit!!!!! AAAAAAAAAA... kako je predivan.. doduse mozda sam gledala 2min. ali nema veze.. vredelo je

e ljudi.. jesam vam rekla kako cu izgledati za maturu?? (svima pricam, pa vise ne znam, kome sam rekla kome ne

) elem.. ako nisam rekla.. ne znam kako cu se obuci (najmanji problem

) vazno da ja znam frizuru! ajde pogadjajte!!!

imacu frizuru ko Slash!!! a ortakinja ce imati frizuru kao Axl u spotu Welcome to the jungle.. cool, zar ne? 8) hihihihi.. JIIIIIII..
e jos nesto:
@Black: sto si pitala da pricao incidente... VAZIII

samo me sad mrzi da kucam.. znas da mi cesto tako dodje

kucacu drugi dan ... hehe..
@vericas: sto se tice novog albuma, preslusaj ako nadjes.. mislim ipak da se uveris kako se oseca nedostatak citave pozadine penda

a to sto kazes sto su uopste izdali album bez Slasha i Duffa? pa da je Axl normalan (

), oni nikada ne bi ni otisli.. i da je on znao da ce bez njih propasti mozda ne bi to uradio.. no.. mnogo lupam.. htela sam da kazem da nema tu da se kaze sto su izdali bez njih? ko je izdao? sam Axl? ako se Axl shvata bendom, onda je recenica napisana u mnozini dobra.. hehe.. bas sam istripovana, jel da?

@NewRose (again): hm.. ja koliko znam, cula sam da je izasao.. za tri pesme sam sigurna.. ali sam cula i za album
to sto kazes za Slasha.. on JESTE bio prvi ZVANICNI gitarista.. jer prvi prvcai gitarista nije ucestvovao u snimanju nikakvog materijala, tako da on ,nije priznat' :wink:
i bre mnogo si se nalozila na njihov izgled

POZ svima