Guns'n'Roses

Cheaf:
mortishaaa:
Cheaf:
Ne slusam muziku ali sam neki dan gledao spot od Guns N roses i onu njihovu pesmu Sveet ako se ne varam i u prvom trenutku sam pomislio da je onaj njhov pevac zensko,i sve sam tako mislio do pred kraj spota. :)
ajj' sad pretera, nemoj da mi vredjas Axla :x :x :x
Ma pricaj sta oces ali izgleda ko zensko pa da me ubijes na licu mesta. 8)
evo sad cu :lol: :lol: :lol: po cemu majke ti :evil:

mortishaaa:
Cheaf:
mortishaaa:
Cheaf:
Ne slusam muziku ali sam neki dan gledao spot od Guns N roses i onu njihovu pesmu Sveet ako se ne varam i u prvom trenutku sam pomislio da je onaj njhov pevac zensko,i sve sam tako mislio do pred kraj spota. :)
ajj' sad pretera, nemoj da mi vredjas Axla :x :x :x
Ma pricaj sta oces ali izgleda ko zensko pa da me ubijes na licu mesta. 8)
evo sad cu :lol: :lol: :lol: po cemu majke ti :evil:
Ona kosa i ona jakna a i pomalo glas. :)

Ah, joj, DO JAJA sto ih i ti obozavas!!! :D :wink: :wink: :wink:
ali neeeeeeeeeee ja ne mogu da mesam njihov izgled i sve to, mislim, mogu! Njihove pesme su genijalne apsolutno, a oni inace apsolutno genijalno izgledaju, osim SoRuma koji mi se jedini nije svideo, covek izgleda kao kamiondzija, ali koje on energije ima u sebi to nije normalno! Vise mi se svidjao Adler. Inace ovako, potpuno me odusevljava sastav benda ( Tracey i Roberta i one 3 duvachice Ce Ce, Lisa i Anne - potpuno je genijalno sto su ih ubacili ), ali kad sviraju November Rain sa Eltonom, ah BOZEEEEEEEEEEE!!!!! CEO ORKESTAR, 2 klavira+Dizzy Reed, jao oh Boze i svi ostali, kakav je to aranzman aaaaaaaaaaaaa!!!!!! Skroz mi se svidja sto je bend jak, sto imaju pun zvuk, za razliku od recimo danasnjih rok bendova ( Sum 41 itd. ili cak Peppersa-oni su doduse stariji od Gunsa, ali ajde ) koji imaju bubnjeve, 2 gitare i tanak glasic i sve je tako piju piju, ali ovi imaju snagu u svakoj noti!
Da, inace to za drogu, heeh, nisu oni jedini bend u istoriji koji je izasao na scenu naduvan/naduvan malo vise/naduvan do bola/naduvan skroz/naduvan toliko da to nije normalno/ili cak izboden/usmrkan/pijan itd. To me ne iznenadjuje, nazalost. :( Ali jeste, ah ti omoguceni skokoviiii...... :D :D :D ( sto ne uvedete smajlisu koji balavi da mogu ovo da docaram? :wink: ), uh a posebno mi se svidjaju one crne bokserice koje mu je prekratke :oops:, i Slash kakav je sav kad skine majicu, pa sav onako oznojen, toliko da ti zasuze oci od sjaja ( opet balavisha :) ), i Duff mi je skroz wow, ah boze, on je sav tako tanak a tako energican i, i, i ma i Izzy i svi ostali ( aj` sad necu vise da nabrajam da ne bi ispalo kako se pravim vazna sto im znam svima imena ( jaka stvar ) ), ali oh Boze oni su tako fenomenalni i tako fantasticno sviraju i tako zvuce zajedno i tako su uvezbani i spontani, ja sam SKROZ OPSEDNUTA SKROZ NA-+SKROZ!!!! ZASTOOOOOOO STE MORALI DA SE RASPADNEEEEEEETEEEEEEE??????????????? :cry: :cry: :cry: JOJ STA BIH DALA DA SAM MOGLA DA ODEM NA JEDAN NJIHOV KONCERRRRRTTTTTT!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Ah, joj, DO JAJA sto ih i ti obozavas!!! :D :wink: :wink: :wink:
ali neeeeeeeeeee ja ne mogu da mesam njihov izgled i sve to, mislim, mogu! Njihove pesme su genijalne apsolutno, a oni inace apsolutno genijalno izgledaju, osim SoRuma koji mi se jedini nije svideo, covek izgleda kao kamiondzija, ali koje on energije ima u sebi to nije normalno! Vise mi se svidjao Adler. Inace ovako, potpuno me odusevljava sastav benda ( Tracey i Roberta i one 3 duvachice Ce Ce, Lisa i Anne - potpuno je genijalno sto su ih ubacili ), ali kad sviraju November Rain sa Eltonom, ah BOZEEEEEEEEEEE!!!!! CEO ORKESTAR, 2 klavira+Dizzy Reed, jao oh Boze i svi ostali, kakav je to aranzman aaaaaaaaaaaaa!!!!!! Skroz mi se svidja sto je bend jak, sto imaju pun zvuk, za razliku od recimo danasnjih rok bendova ( Sum 41 itd. ili cak Peppersa-oni su doduse stariji od Gunsa, ali ajde ) koji imaju bubnjeve, 2 gitare i tanak glasic i sve je tako piju piju, ali ovi imaju snagu u svakoj noti!
Da, inace to za drogu, heeh, nisu oni jedini bend u istoriji koji je izasao na scenu naduvan/naduvan malo vise/naduvan do bola/naduvan skroz/naduvan toliko da to nije normalno/ili cak izboden/usmrkan/pijan itd. To me ne iznenadjuje, nazalost. :( Ali jeste, ah ti omoguceni skokoviiii...... :D :D :D ( sto ne uvedete smajlisu koji balavi da mogu ovo da docaram? :wink: ), uh a posebno mi se svidjaju one crne bokserice koje mu je prekratke :oops:, i Slash kakav je sav kad skine majicu, pa sav onako oznojen, toliko da ti zasuze oci od sjaja ( opet balavisha :) ), i Duff mi je skroz wow, ah boze, on je sav tako tanak a tako energican i, i, i ma i Izzy i svi ostali ( aj` sad necu vise da nabrajam da ne bi ispalo kako se pravim vazna sto im znam svima imena ( jaka stvar ) ), ali oh Boze oni su tako fenomenalni i tako fantasticno sviraju i tako zvuce zajedno i tako su uvezbani i spontani, ja sam SKROZ OPSEDNUTA SKROZ NA-+SKROZ!!!! ZASTOOOOOOO STE MORALI DA SE RASPADNEEEEEEETEEEEEEE??????????????? :cry: :cry: :cry: JOJ STA BIH DALA DA SAM MOGLA DA ODEM NA JEDAN NJIHOV KONCERRRRRTTTTTT!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

vericas:
pa ne znam da li sad da slusam njihov novi album :(
ali naravno pamticu ih kao najbolje,sto to i jesu.
ali ,ne znam.pa sto su uopste izdali novi album kad se zna da bez slasha i duffa nema nista?!!! :( :(

Pa, njihov novi album jos nije izasao ( barem nista ne pise ni na jednom sajtu, oni ga obecavaju skoro 10 godina ), ali ima, navodno, neka njihova nova kompilacija da se kupi ( piraterija, jel ), ne znam, ja imam ovu Chinese Democracy i Madagascar, i sta ti ja znam, to ne lici na stare Gunse, ali sta ces... I Axl se malo istrosio ali on i dalje zna jako dobro da izvristi onako, dobrih pola minuta. Srrrcceeeeeeeeeeeeeeeee mojeeeeee :wink:

Ti imas tu kompilaciju? Ja bih je poslusala svejedno, to mozda nisu Gunsi, i nije mozda u njihovom rangu kvaliteta, ali sta znas, mozda ti se i svidi. Javi kakvo je. Istina, nisu GN`R GN`R bez Slasha i Duffa ali nemojte onako "necu ja to da slusam kad njih nema". Ni Slash nije bio prvi gitarista Gunsa pa se niko nije bunio. Ali niiiiiiiikooooooo kaoooooooo SLAAAAAAAAAAAASHHHHHHHHHHHHHHHH!!! ( balavisha )
Sta ces... te "platonske" ( Oh Boze kakva glupost )
ljubavi udaraju nama tinejdzerkama u glavu. Al` aj sad! Koja se devojka nije lozila na Axla/Slasha/Izzyja itd?
poz :wink:

@NewRose: ne mozes uporedjivati danasnje bendove sa njima.. mada ni za njih ne moze da se kazu da su ne znam ni ja koliko stari bend :wink: uostalom, muzika se menja, druge stvari se slusaju, nazalost prodaju pa se zato vrlo cesto sviraju.. no, poenta je.. da ne mozes ti da uporedjujes njih sa danasnjim bendovima, to je kao uporedjivanje Beatles-a, sa neznamnijakim ko je bio posle njih... hm.. da.. shvatila sa? :D nadam se.. :D (danas sam sva pogubljena :) ) i jos nesto.. ne mozes za RHCP da kazes da su rock.. jer to nije cista muzika.. ima dosta mesavina u njoj :wink:
sto se tice cuvene droge.. pa naravno da nisu jedini, svi oni izlaze na scenu naduvani.. ali sto kaze moja ortakinja oni bar uzimaju ciste droge, a ne.. :lol:
a znas sta mi nije jasno.. zasto si toliko opsednuta Axlom i njegovim ,sorcevima' ?? :? :lol: kao sto rekoh meni on nije nista posebno.. mislim sladak je.. ali su mu noge.. bljjjjj.. :lol: a Slash! SLASH!!!! nisam vam rekla da sam ga videla na TV-u? AAAAAAAAAAAAAA ja sam vristala.. bila neka emisija na B92.. i pricali o Slash's snakepit!!!!! AAAAAAAAAA... kako je predivan.. doduse mozda sam gledala 2min. ali nema veze.. vredelo je :D
e ljudi.. jesam vam rekla kako cu izgledati za maturu?? (svima pricam, pa vise ne znam, kome sam rekla kome ne :)) elem.. ako nisam rekla.. ne znam kako cu se obuci (najmanji problem :lol:) vazno da ja znam frizuru! ajde pogadjajte!!! :D imacu frizuru ko Slash!!! a ortakinja ce imati frizuru kao Axl u spotu Welcome to the jungle.. cool, zar ne? 8) hihihihi.. JIIIIIII..
e jos nesto:
@Black: sto si pitala da pricao incidente... VAZIII :D samo me sad mrzi da kucam.. znas da mi cesto tako dodje :D kucacu drugi dan ... hehe..
@vericas: sto se tice novog albuma, preslusaj ako nadjes.. mislim ipak da se uveris kako se oseca nedostatak citave pozadine penda :D a to sto kazes sto su uopste izdali album bez Slasha i Duffa? pa da je Axl normalan (:lol:), oni nikada ne bi ni otisli.. i da je on znao da ce bez njih propasti mozda ne bi to uradio.. no.. mnogo lupam.. htela sam da kazem da nema tu da se kaze sto su izdali bez njih? ko je izdao? sam Axl? ako se Axl shvata bendom, onda je recenica napisana u mnozini dobra.. hehe.. bas sam istripovana, jel da? :lol:
@NewRose (again): hm.. ja koliko znam, cula sam da je izasao.. za tri pesme sam sigurna.. ali sam cula i za album :roll:
to sto kazes za Slasha.. on JESTE bio prvi ZVANICNI gitarista.. jer prvi prvcai gitarista nije ucestvovao u snimanju nikakvog materijala, tako da on ,nije priznat' :wink:
i bre mnogo si se nalozila na njihov izgled :P
POZ svima :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ljudi da li ste culi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dolazi ADLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D 28.06. u basti SKC-a, sutra idem da vidim koliko kosta karta!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja kad sam cuula!!!!!!! inace, za neupucene Adler je prvobitni bubnjar GNR kog su izbacili zbog dogiranja :shock: i on dolazi i valjda koliko sam shvatila sviraju APPETITE.. kazu nesto kao ADLER I GNR TRIBUTE!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa.. u svakom slucaju nadam se da dolazi i Slash jer su oni bili/su najbolji drugovi.,. sutra se javljam sa vise imformacija!!!!! :D :D :D :D :D
:twisted: :wink:

mortishaaa:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ljudi da li ste culi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dolazi ADLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D 28.06. u basti SKC-a, sutra idem da vidim koliko kosta karta!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja kad sam cuula!!!!!!! inace, za neupucene Adler je prvobitni bubnjar GNR kog su izbacili zbog dogiranja :shock: i on dolazi i valjda koliko sam shvatila sviraju APPETITE.. kazu nesto kao ADLER I GNR TRIBUTE!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa.. u svakom slucaju nadam se da dolazi i Slash jer su oni bili/su najbolji drugovi.,. sutra se javljam sa vise imformacija!!!!! :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Black_Swan:
mortishaaa:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bas tako..
ej mala kd cemo da se vidimo :shock: a na konc idemo zajedno, jel da? 8)
e pisem ti veceras.. nadam se .. sorry :oops:

Back