AAAAAAAAAAAAAAA ne dirajte mi AXLa sto jes jes` malkice je cudan ( "MALKICE" ), ali ne dirajte ga u glas, taj covek tako dobro peva, to njegovo tzv "meketanje i vristanje" niko ne moze da imitira, a inace on moze i da, kako se to kaze, obicno da peva, dajte, pa covek nije uspeo kao punker jer ima previse sluha! Ahhhh... Ufff... Obozavam ga-pesme, to trcanje i pevanje po sceni, ti skokovi, ( TE BOKSERICE, AH TE PREKRATKE BOKSERICE

:wink: ), ta presvlacenja, svi ti incidenti, od Poisona pa do tuzenja za sve sto je ipak, sta ces, sramno ( devojke itd. sta im je radio ), ali samo jedan Axl postoji!
Slash je bog! OBOZAVAM GA, ah kako samo on drzi tu gitaru, kako je svira, kako barata njom, kako je nezan prema njoj... kakve solaze, kakva jacina, kakvi ah, kakve RUKE kakva KOSA ljudi moji!!!
O ostalima ne smem ni da pocinjem-Duffa prosto obozavam, to nije normalno koliko taj lik deluje pozitivno, koliko deluje kao optimista! Izzy je kralj, Steven takodje ma ne smem ni da nabrajam dalje i Dizzy koji jedini trpi Axla i dalje, ma bogovi ljudi moji ja ih obozavam skroz!!!!
Mmmmmmmmmm.... A ne znam za muske, ali koja devojka moze da se pozali kad vidi Slasha bez majice u koznim pantalonama sa kosom kako oznojen svira i kako Axl samo u mrezi i boksericama skace okolo i izvlaci energiju iz petnih zila, i kako, ma kako sviraju ljudi moji kakav je to bend bio!!!!!!!!
Inace sad mi se ne svidjaju, Axlu je glas malo olabavio, mada sam cula i onaj 20-osekundni vrisak skori, i to je bilo skroz super, to sto se on vise ne svlaci to je ok ( mada ipak... :wink: ), jer ipak ima 42. godine, malkice je mator, ostatak benda je pisanija, Buckethead je takav smor da to nije normalno, ili je to mozda zbog maske i KFCa? Finck i nije toliko los, posto je ispao iz Nine Inch Nailsa, ali ipak... Niko kao stari Gunsi... AMA BAS NIKOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LJUUUUUUUUDIIIIIIIII MOJIIIIIII JA SAM ODLEPILA ZA NJJIMMAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8)

:wink: