tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
bato , to stoji , naravno . . . 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tyra:i shta ce sad biti sa turnejom ?

paradise city...gunsi...nesrece...hahahhahahahahahhaha!!!!!!!!!ljudi zaista imaju bujnu mastu....Sergi0:Ne slusajte rock za volanom
Vozači koji žele da izbegnu eventualnu nesreću na putu, treba da izbegavaju muziku izvodjača kao što su Guns N Roses, Meat Loaf i Brus Springstin, dok su za volanom.
Njihova muzika nalazi se na prva tri mesta spiska deset snimaka koji najviše podstiču ljude da dodaju gas i u njima izaziva poriv da voze agresivnije.
Za sada je oko 1.700 ljudi učestvovalo u onlajn anketi Elektronic artsa i AOL-a, organizovanoj povodom lansiranje nove video igrice na temu trka, "Burnout Dominator".
Na osnovu tih glasova, sastavljena je lista snimaka koji podstiču vozače da brže voze - a koje bi trebalo izbegavati u stvarnom svetu.
Na spisku se nalaze hitovi koji su se pojavili u periodu dužem od 30 godina. Tu su rok klasici kao "Bat Out Of Hell" (Meat Loaf) "Born to Run" (Brus Springstin) i "Paradise City" (Guns N Roses).
Izvor: MTS-Mondo
![]()
![]()
![]()
,nesrece
...isto kao kada bi na metal campu bila jelena karleusa ili seka akeksic...

Vodjena_snom:paradise city...gunsi...nesrece...hahahhahahahahahhaha!!!!!!!!!ljudi zaista imaju bujnu mastu....![]()
![]()
![]()
gunsi,nesrece
...isto kao kada bi na metal campu bila jelena karleusa ili seka akeksic...
![]()
![]()
![]()
ja se pokidao od smeha kad sam chitao to gore navedeno 

),nego i na odmorima,ulici...da,ne smem...pregazice me nesto....ma daaaajjj...

Vodjena_snom:da znas...ja slusam rock i metal ne samo u kolima(kad cale vozi),nego i na odmorima,ulici...da,ne smem...pregazice me nesto....ma daaaajjj...
![]()
![]()
![]()
m2
znachi zabranjeno slushanje rock-a... pih.. moracu da predjem na grand & co.

ma,bolje da me pregaze,ubiju...sta vec,nego da slusam zavijanje i krestanje(blago receno)grandovaca....budimo realniSergi0:![]()
m2
znachi zabranjeno slushanje rock-a... pih.. moracu da predjem na grand & co.
![]()
![]()
![]()
![]()

malo???malo vise...ma,gunsi nisu bez slasha i duffatyra:a da nashi dragi gunsi malo ne zajebavaju okolinu , a , shta mislite ?

ma je.bes ti to....bez slasha i duffa gunsi nisu gunsiancika:Ma zezaju Gunsi...nema shta... Ko zna shta stoji iz svega toga...